De ce tot mai mulți oameni curăță podeaua cu apă de castraveți. Secretul gospodinelor iscusite

Ultima actualizare:

Doar cu niște castraveți și puțină apă vei pregăti unul dintre cele mai sigure trucuri pentru a speria dăunătorii și de a scăpa de ei rapid din locuință.

1 dieta cu castraveti jpg jpeg

Apa de castraveți nu este doar o băutură hrănitoare, este și un repelent împotriva dăunătorilor. Specialiștii asigură că acest mixt este capabil să sperie gândacii din casă, motiv pentru care din ce în ce mai mulți oameni folosesc acest preparat pentru a curăța podeaua. În continuare, vă vom spune cum să o faceți pentru a vă lua rămas bun de la dăunători pentru totdeauna.

Gândacii, transmițători de boli

Gândacii sunt unul dintre cei mai periculoși dăunători care pot exista. Pot transmite diverse boli, așa că este esențial să le combatem imediat ce le vedem. Să ne amintim că și ei se reproduc ușor, așa că atunci când vom vedea unul, vor fi o duzină ascunși în orice colț al casei.

Unul dintre principalele locuri unde de obicei apar gândacii este în bucătărie, pentru că acolo găsesc umiditate și căldură, precum și mâncare. În consecință, va fi necesar să se evite lăsarea alimentelor deschise, să se asigure curățenia spațiilor și să etanșeze crăpăturile pentru ca dăunătorii să nu pătrundă din exterior. Toate acestea vor fi complementare cu utilizarea apei de castraveți.

Cum se prepară apa de castraveți pentru a elimina gândacii?

Procedura este simplă și vom avea nevoie doar de apă și câțiva castraveți. Odată ce materialele sunt adunate, vom începe prin a tăia castraveții în părți mici. În continuare, va fi timpul să turnăm bucățile într-un blender până se transformă într-un lichid gros. Adăugați un pahar cu apă la amestec.

Introduceți acest suc în găleata de mop și aplicați-l în colțurile unde trăiesc gândacii. Udați o cârpă cu acest amestec pentru a o folosi pe mobilierul de bucătărie sau de baie. Strecurați amestecul pentru a-l folosi o dată sau de două ori pe săptămână și acoperiți părțile lipsă. Tocmai așa, toți dăunătorii vor dispărea din casă datorită apei de castraveți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 05 19 la 10 10 00 png
rostariu regina maria jpg
ciocolata calda jpg
vilnius profimedia jpg
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net