Dieta milionarului care refuză să îmbătrânească. Incredibil ce consumă și la ce oră se trezește dimineața

Antreprenorul din domeniul tehnologiei Bryan Johnson, de 46 de ani, a devenit deja cunoscut după ce a spus că, anual, cheltuie 2 milioane de dolari ca să întinerească. Și-a propus să se simtă, din nou, ca la 18 ani și în acest sens și-a creat o rutină extremă și costisitoare, sperând că își va atinge obiectivul.

Care este dieta milionarului de 46 de ani Foto: Twitter
Care este dieta milionarului de 46 de ani Foto: Twitter

Cât cheltuie milionarul pe "dietă"

Experimentul la care este supus Bryan Johnson arată semne timpurii că ar putea elucida secretul inversării vârstei. Însă acest lucru nu este deloc ieftin, antreprenorul american afirmând că ar putea ajunge să cheltuie doar anul acesta două milioane de dolari pe corpul său.

În ultimii ani, averea sa a fost estimată la peste 400 de milioane de dolari, după ce în 2013 a vândut Braintree, o aplicație de plăți electronice pe care a fondat-o, celor de la PayPal.

Experimentul „Project Blueprint” este condus de Oliver Zolman, un medic în vârstă de 29 de ani care își spune „doctorul rejuvenării” și este susținut de o echipă ce numără 30 de experți în sănătate.

Ce implică rutina zilnică a milionarului 

Rutina zilnică de a lui Johnson implică: trezirea în jurul orei 5 a.m., măsurarea grăsimii și a masei musculare din corp,  bea un smoothie înainte de antrenament și ia peste 100 de suplimente, inclusiv creatină, o oră de sală, cu antrenament cardio și cu greutăți, mic dejun cu „super-legume”,  terapii de ultimă generație, cum ar fi terapia cu lumină roșie și ultrasunete, a două masă care include nuci și încă 40 de suplimente, a treia și ultima masă a zilei cel târziu la 11 dimineața, muncește între 9:00 și 18:00, apoi petrece două ore și jumătate cu familia, relaxându-se, îngrijindu-și pielea și dantura, merge la culcare la 20:30.

Proiectul Blueprint

În fiecare lună, Johnson se supune la zeci de proceduri medicale, apoi urmărește efectele acestora asupra corpului său. „Corpul livrează o anumită configurație la vârsta de 18 ani. Aceasta este într-adevăr o abordare pasionată pentru a atinge vârsta de 18 ani peste tot”, afirmă milionarul în articolul citat.

Johnson este conștient că acest lucru poate suna ca o nebunie și că metodele sale ar putea părea unora ca fiind ciudate. Să i se injecteze ulei de șarpe obținut prin biotehnologie, nu este un lucru ușor de acceptat.

Nu este singurul care a încercat să dea timpul înapoi

Johnson, Zolman și echipa au început de mai bine de un an experimentele lor, pe care le numesc în mod colectiv Proiectul Blueprint. Acesta include linii directoare stricte pentru dieta lui Johnson (1.977 de calorii vegane pe zi), exerciții fizice (o oră pe zi, de intensitate ridicată de trei ori pe săptămână) și somn (la aceeași oră în fiecare noapte).

Rutina lui Johnson este foarte complexă și costisitoare, însă el nu este singurul care încearcă sau a încercat să dea timpul înapoi. Medicul Mark Hyman, de 63 de ani, a spus că are sănătatea unui bărbat de 43 de ani datorită obiceiurilor sănătoase pe care le-a adoptat odată cu înaintarea în vârstă, cum ar fi un smoothie zilnic, exerciții fizice și reducerea stresului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net