Ea e cea mai sexy fermieră! Mulge vacile în costum de baie

Brittney Woods (29 de ani), din Noua Zeelandă, susține că e cea mai sexy fermieră! Blondina, care în timpul liber este și model OnlyFans, locuiește într-o zonă rurală și are grijă de multe animale. Viața la fermă a fost visul ei din copilărie, iar de câțiva ani a devenit realitate.

Brittney Woods muncește la fermă mai mult dezbrăcată (Foto: Instagram)
Brittney Woods muncește la fermă mai mult dezbrăcată (Foto: Instagram)

Brittany Woods: „Îmi fac singură programul și câștig bine”

Acum, Brittney își bagă în boală pe ceilalți țărani, când iese să are câmpul în ținute sumare. Ea știe să conducă tractorul, să mulgă vacile și să curețe hambarul. Woods a dezvăluit că a primit și comentarii răutăcioase, dar că nu îi pasă ce cred alții despre ea. „E o industrie dominată de bărbați, așa că unele femei mi-au spus că nu am respect de sine. Însă, am lucrat alături de bărbați și nu a fost nicio problemă”, a dezvăluit ea, pentru New York Post.

Brittney Woods spune că acum câștigă de trei ori decât o făcea pe vremea când era fermier cu normă întreagă, îmbrăcată complet: „Acum îmi fac singură programul și câștig un salariu de șase cifre. Am primit multă ură din partea femeilor, din cauza modului în care mă îmbrac – dar toată această atenție a ajutat totul să meargă mai departe”. Desigur, cei mai mulți bani îi face din imagini și videoclipuri...deocheate: „M-am gândit de câteva ori să nu mai fac OnlyFans și să mă întorc la făcut agricultură cu normă întreagă. Dar am câteva obiective, mai ales financiare, pe care vreau să le ating mai întâi și nu aș putea să fac asta doar lucrând la o fermă”.

Ea publică pe rețelele sociale imagini cu ea lucrând la fermă, care strâng zeci de mii de aprecieri. Pe Instagram, tânăra are 190.000 de fani, iar pe Tik Tok se laudă cu 147.000 de urmăritori și peste 2 milioane de vizualizări. 

„O fată de la țară căreia îi place să se distreze”, așa se prezintă pe rețelele sociale Brittney Woods.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic facebook jpg
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
cimitir ecologic1 jpg
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net