El este primul om din lume care a fost tatuat de o maimuță

Artistul venezuelean Funky Matas (35 de ani) a devenit primul om din lume care a fost tatuat de o maimuță! Pentru acest experiment inedit, el a învățat-o să mânuiască un pistol de tatuat, iar apoi s-a lăsat desenat de animal. Procesul a durat 30 de minute. Tatuajul este logo-ul firmei lui Matas, The F8 Club.

Funky Matas este primul om din lume tatuat de o maimuță (foto: Captură video)
Funky Matas este primul om din lume tatuat de o maimuță (foto: Captură video)

Citește și: Omul Negru există! Așa arată după ce a dat 100.000 $ să-și umple pielea cu cerneală 

În timp ce tatuajul în sine nu a fost cel mai bun din punct de vedere al calității, evenimentul a fost o privire fascinantă asupra capacităților acestor animale extrem de inteligente”, a explicat Matas pe Instagram.

Deține un record mondial

După cum vă puteți imagina, acest experiment neobișnuit a devenit viral online la scurt timp după videoclipul procesului de tatuare a fost postat pe rețelele de socializare și a aprins o dezbatere aprinsă. Funky a fost lăudat pentru că a depășit limitele tatuajului și a arătat lumii cât de inteligente sunt cu adevărat maimuțele, dar au existat și cei care l-au acuzat că folosește animalul doar pentru atenție.

Funky, pe numele real Juan Matas, nu este străinul tatuajelor. De fapt, el deține un record mondial pentru cele mai multe semnături tatuate pe spate - peste 225. Printre acestea se numără autografe de la celebrități precum Will Smith, Gerard Butler, Ilie Wood, Michael J. Fox, Christopher Lloyd și Steve-O, pentru a numi doar câteva.

Iată și: Simbolurile secrete de pe corpul Elenei Udrea. Ce reprezintă tatuajul din dreptul inimii, medalionul și brățările 

Precum și oamenii din spatele mai multor personaje emblematice, cum ar fi omul care l-a interpretat pe Sponge Bob sau omul care l-a interpretat pe Darth Vader în filmele originale Star Wars. Unii dintre ei și-au tatuat semnăturile direct pe spatele lui Funky.

„Dacă mi-ai semnat spatele este pentru că m-ai inspirat într-un fel sau am trăit un moment cool împreună. Acele momente sunt gravate pentru totdeauna în capul meu și nu voi regreta niciodată o semnătură, chiar dacă acea persoană și cu mine am încetat să vorbim”, a declarat Funky, potrivit OddityCentral.

Nu îl interesează ce spun oamenii

Într-una dintre numeroasele sale postări pe Instagram, Funky Matas a explicat că, deși unii oameni ar putea considera că realizarea sa este banală, pentru a ajunge în acest punct – care i-a luat mai bine de un deceniu – a trebuit să se strecoare la diferite evenimente, să fie urmărit de securitate și refuzat în mod repetat de celebrități. Dar, în cele din urmă, a fost o călătorie care merită, deoarece a reușit să-și atingă obiectivul.

Vezi și: Detalii şocante de la autopsia lui Michael Jackson. Ce-şi tatuase megastarul, câte kilograme avea 

„În ceea ce privește persoanele care încearcă să-mi vorbească despre tatuajele mele, majoritatea oamenilor știau deja stilul meu de viață sălbatic și faptul că nu am lăsat niciodată nimic să-mi stea în cale. Așa că nimeni nu a încercat cu adevărat să împiedice să se întâmple ceva. Sunt destul de greu de convins când vine vorba de lucrurile pe care mi le doresc” ,.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Baie modernă pixabay jpg
calendar ortodox 2021 30 martie sfantul ioan scararul jpeg
Nicolae Ceauşescu (© „Fototeca online a comunismului românesc”, cota: 6/1979)
Altar Biserica Domneasca Curtea Veche Postul Mare jpg
cub cutremur romania png
Biserica Gorunești jpg