El s-a născut pe 22.02.2022 la ora 2:22! Ce spun astrologii

Ultima actualizare:

Micuţul Logan Jowill Coreas Vasquez este cel mai norocos bebeluş din lume după ce s-a născut într-o zi norocoasă, la o oră norocoasă, la spitalul Catolic Health Mercy, din Long Island. Conform astrologilor publicaţiei NY Post, această coincidenţă îi va aduce împliniri şi reuşite în viaţă.

Logan Jowill Coreas  Vasquez a venit pe lume  într-o zi ”magică”. Fotografii Facebook
Logan Jowill Coreas Vasquez a venit pe lume într-o zi ”magică”. Fotografii Facebook

Nu există bucurie mai mare decât venirea pe lume a unui copil! Iar când acesta se naşte la data de 22.02.2022, ora 2:22, părinţii sunt în al douăzecilea cer. Asta au simţit Wendy Campos-Vasquez şi Mercedes Manuel Coreas când a venit pe lume micuţul Logan. 

Conform medicilor de la spitalul Catolic Health Mercy, din Long Island, bebeluşul a tras în piept prima gură de aer la ora 2:22 p.m. Şansele ca acest lucru să se întâmple erau mai mici decât să câştige la loterie, au declarat asistentele pentru tabloidul american New York Post.

Conform astrologilor publicaţiei citate, copilul va avea parte de mult noroc în viaţă, de reuşite, bani, o carieră frumoasă şi va avea succes în orice activitate. Planeta Pluto, care are nevoie de 248 de ani pentru a înconjura Soarele, a revenit la 22.02.2022 în acelaşi loc în care se afla în anul 1776. Acest lucru i-a făcut pe mulţi să afirme că se deschid portaluri energetice magice şi că încep noi cicluri karmice. 

Părinţii micuţului  au recunoscut că sunt  în al nouălea cer. Fotografii: Facebook
Părinţii micuţului au recunoscut că sunt în al nouălea cer. Fotografii: Facebook

Astrologii cred că e un semn bun

În aceeaşi zi ”magică”, la aceeaşi maternitate s-a născut al doilea set de gemeni ai unei mame, însă aceştia au venit pe lume la ora 9:20 şi respectiv 9:22. Şi pentru că soarta nu încetează să ne uluiască, ora 2:22 a.m., în aceeaşi zi, în spitalul Regional Cone Heatlth Alamance, din Burlington, Carolina de Nord, s-a născut şi fetiţa Judah Grace Spear. Venirea pe lume a micuţei a fost de două ori miraculoasă: prima oară datorită coincidenţei numerologice şi în al doilea rând pentru că a fost adusă pe lume de o mamă care tocmai învinsese cancerul.

Aberli Spears, mama fetei, a fost diagnosticată cu limfom Hodgkin în anul 2014 şi doctorii i-au spus că nu va putea naşte. ”Rugăciunile noastre au fost ascultate şi am devenit părinţi. Este cu adevărat un copil miraculos din toate punctele de vedere”, a declarat pentru Fox 5 tânăra mamă. Ea a ales să îşi boteze copilul Judah pentru că înseamnă ”rugăciune” şi se bucură enorm pentru că este convinsă că micuţa s-a născut sub o stea norocoasă şi viaţa ei va fi ”o poveste frumoasă”.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net