Experiență traumatizantă pentru un grup de români aflați în vacanță, în Grecia: „Sute de oameni au fost coborâți așa”

Un grup de turiști români aflați în vacanță în Grecia au avut parte de o sperietură de zile mari care s-a petrecut în timpul unei plimbări cu vaporul. Unul dintre ei a povestit întreaga pățanie pe un forum dedicat vacanțelor din Grecia.

Feribot / foto: Pixabay
Feribot / foto: Pixabay

Întâmplarea nefericită a făcut ca un grup de turiști să tragă o sperietură de zile mari, după ce au fost obligați să coboare de pe vapor direct în apă.

„Atașez un filmuleț că să știți la ce să va așteptați dacă luați feribotul din Kiassamos până la Balos. Debarcarea în Balos se face în apă adâncă și cu valuri și nu e deloc distractiv ca să nu spun că e periculos. Sute de oameni au fost coborâți așa. Noi am fost cu copii și chiar s-au speriat de aglomerație, valuri mari și apă adâncă. Până la urmă totul a fost ok și toată lumea a ajuns cu bine la țărm, dar clar nu e pentru amatori”, a scris acesta pe „Forum Creta”.

Ce reacții au avut membrii forumului

În urma postării cu pricina efectuată de bărbat, taberele au fost două: una cu oameni care au crezut cu siguranță că a fost vorba despre un caz izolat, iar alta în care oamenii au dat vina pe agenția de turism că nu își informează clienții despre tot ceea ce se poate întâmpla.

„Clar e o excepție, am fost de 2 ori acolo și nu s-a întâmplat așa ceva. Nu înseamnă că-i doar așa, condițiile sunt cum sunt dar în nici un caz tot timpul așa. Dacă totul a fost bine înseamnă că lumea nu ar trebui să creadă că doar așa ajung pe plaja Balos”, a spus un internaut.

„Evident că aceste surprize negative nu ar trebui să existe. Agențiile ce organizează aceste activități trebuie din start să își prezinte modul de desfășurare pt că oamenii, care mai și plătesc, să știe la ce se înhamă și să aibă posibilitatea de a alege dacă acceptă sau nu. Noi am pornit cu un vapor de la o agenție din Rethymnon anul trecut cu scopul de a face snorkeling. Nu vă explic surpriză de a constată că am fost duși în larg la apă foarte adâncă și valuri mari nici vorba de activitatea pt care am plătit. A fost extrem de periculos și clar nu ne-am ales cu nimic decât cu o mare dezamăgire. Foarte bine că ați sesizat prin această postare acest fapt. Nu e un caz izolat și nici de trecut cu vederea faptul că plătești minciuni și mai ales te expui unui pericol”, a comentat românul care a avut parte de mai multe surprize neplăcute în Grecia.

„Am trecut prin aceeași situație ieri. Fetele mele au plâns, cu greu le-am liniștit. Poate e suferitor pentru adulți, dar pentru copii a fost puțin șocant”, a spus o turistă.

Unii români sunt de părere că astfel de situații nu sunt o noutate în Grecia.

„Cred că trebuie să vă ajustați așteptările. Ditamai vaporul nu avea cum să se apropie de nisip ca să coborâți ca din mașină. Oricum s-a apropiat suficient de mult. Valuri și apă mare, unde? Într-adevăr, este aglomerat, eu nu aș fi mers, însă și asta ține tot de așteptările realiste”, a scris o membră a grupului.

„Majoritatea vaselor duc turiștii așa”, a scris o altă persoană.

„Dezamăgirea apare când vedeți pe internet fel de fel de filmulețe wow și în realitate gășiți altceva”, susține un alt turist.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furtuna ploaie soare canicula FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Războinicii daci, „mai războinici decât oricare dintre oamenii care au trăit cândva” jpeg
neurochirurgul vlad ciurea jpeg
shaorma de casa jpeg
shutterstock 1893899740 jpg
Carlo Acutis jpg
SYLVESTER MOTAN jpg
padure jpg
storm 4651306 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net