Fiii lui Adrian Năstase duc viață de lux! Andrei și Mihnea și-au răsfățat soțiile într-o vacanță de vis

Ultima actualizare:

Departe de frigul din România, Andrei și Mihnea Năstase au avut parte de o vacanță pe cinste. Fiii lui Adrian Năstase au plecat împreună cu soțiile lor într-o locație exclusivistă, la soare și căldură și s-au bucurat de ziua de nume a celui mai mare dintre ei. 

Fiii lui Adrian Năstase, alături de soțiile lor
Fiii lui Adrian Năstase, alături de soțiile lor

Ziua de Sfântul Andrei a reprezentat o bucurie enormă în familia lui Adrian Năstase. Fiul cel mare al acestuia, Andrei, și-a serbat ziua de nume și nu oricum, ci departe de România. 

Andrei și Mihnea Năstase se răsfață cu soțiile în locații exclusiviste

Așa cum v-am spus, atunci când ai bani, îți permiți cele mai luxoase vacanțe. Tocmai de aceea, Andrei și Mihnea n-au mai stat pe gânduri și au plecat pentru câteva zile departe de frigul din România, mai ales că fiul cel mare al lui Adrian Năstase și-a serbat și ziua de nume.

Alături de cei doi au fost soțiile lor, pe care le-au răsfățat la cele mai scumpe restaurante și au vizitat cele mai frumoase locații. Din fotografiile postate de Andrei Năstase pe Instagram, înțelegem faptul că n-au ales o locație oarecare, ci una cu mult soare, acolo unde bogații „își fac veacul”. 

Mihnea Năstase a ținut să marcheze ziua de nume a fratelui său printr-o postare pe Instagram, așa că a publicat o fotografie cu el, alături de mesajul: „La mulți ani, Andrei”.

Andrei și Mihnea Năstase
Andrei și Mihnea Năstase

Citește și - Mihnea, mezinul lui Adrian Năstase, vrea să deschidă un hotel în Poiana Brașov

Soțiile celor doi, lecții de modă!

La ieșirea în cadrul căreia l-au celebrat pe Andrei, de ziua numelui, soțiile celor doi au strălucit, la propriu. Corina, sufletul-pereche al lui Mihnea a ales să poarte o rochie orange, decoltată, cu mâneci decupate pe umăr și cu semi-mănuși, aproape de glezne. Ținuta i-a pus în valoare formele și i-a venit de minune, mai ales că a asortat o pereche de sandale cu toc micuț, dar inedit, care părea a fi din lemn și cu o baretă transparentă peste degete. 

Ceva mai comodă, soția lui Andrei Năstase, Bianca Ciuvăț, și-a etalat atuurile de model. Aceasta a purtat o pereche de pantaloni scurți din denim, pe negru, un top orange și o cămașă oversized verde. La ținuta sa, Bianca a asortat o pereche de pantofi în culoarea topului.

Andrei și Mihnea Năstase, alături de soțiile lor
Andrei și Mihnea Năstase, alături de soțiile lor

Cei doi domni Năstase au avut și ei o prezență impecabilă, așa că soțiile lor se pot considera și ele mândre, atunci când apar la brațul acestora!

Andrei Năstase și Bianca s-au căsătorit în anul 2017

În anul 2017, Andrei și Bianca își uneau destinele. La momentul respectiv, nunta celor doi a fost unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului, mai ales că numeroase persoane publice, în special politicieni, s-au prezentat la petrecere. 

„Da, m-am căsătorit! Mireasa-mi Bianca, mama, tata, fratele şi naşii nostri ne-au fost nuntaşi, iar voi prietenii noştri ne sunteţi meseni în suflet. Fiecăruia dintre voi am închinat paharul şi toţi aţi dansat în hora frumoasă a nunţii noastre! Vă mulţumesc de gândurile bune, vă preţuiesc şi sigur vom avea ocazia să sărbatorim cu fast botezul celui mic!”, a scris pe Facebook, la momentul respectiv, Andrei Năstase, tare mândru de faptul că Bianca i-a devenit soție. 

Tot atunci, Adrian Năstase anunța și el, cu surle și trâmbițe, nunta celor doi. 

„Andrei și Bianca au hotărât să se căsătorească și să ofere o familie copilului lor ce va veni peste câteva săptămâni. Ceremonia de ieri a fost o ceremonie simplă, la starea civilă și la biserică, doar cu părinții și cu nașii, în așteptarea momentului când, la vară, vor invita toate rudele și toți prietenii să le împărtășească această bucurie, la botezul fiului lor”, a spus Adrian Năstase, la doar o zi de la eveniment.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net