Flori pe care nu ai voie să le oferi cadou. Nu trebuie să le aduci la întâlnire, zile de naștere sau evenimente fericite

Ultima actualizare:

Există câteva cadouri care, indiferent de ocazie, de generație, ori chiar și de țara de unde venim, rămân la fel de apreciate. Iar dacă dorim să facem o impresie bună, este, practic imposibil să dăm greș dacă apelăm la un buchet spectaculos. Florile sunt mereu o alegere sigură și frumoasă, dar, există și câteva pe care ar trebui să le evităm!

Un buchet de flori este mereu un cadou apreciat
Un buchet de flori este mereu un cadou apreciat

Indiferent de ocazie, un buchet de flori rămâne și probabil va rămâne și în viitorul apropiat, un cadou extrem de sigur, care va fi apreciat mereu. Cu toate acestea, deși se numără printre cadourille care, practic, ne garantează că vom face o primă impresie pozitivă, tot există unele lucruri la care trebuie să avem grijă!

De exemplu, există anumite flori pe care nu trebuie niciodată să le oferi drept cadou, indiferent de ocazie! Iar unele dintre acestea sunt extrem de surprinzătoare, deoarece, la prima vedere, pot părea extrem de frumoase și elegante!

Trandafirii albi

O floare extrem de frumoasă, asociată în mod tradițional cu puritatea, fecioria, cât și dragostea castă. Trandafirii albi sunt o floare foarte elegantă și specială, însă, există o problemă: aceștia nu sunt folosiți decât la înmormântarea copiilor, ori a fetelor tinere, scrie unica.ro. De-a lungul timpului, ei au devenit asociați tot mai mult cu înmormântările, așa că ar trebui evitați complet atunci când vreți să faceți un cadou unei persoane drage!

Calele albe

O altă floare albă, aceste flori au fost folosite de-a lungul timpului la înmormântări, pentru decorarea sicrielor, atât în Europa, cât și în America. Datorită modului în care erau utilizate, aceste flori au devenit asociate cu înmormântările, așa că nu trebuie oferite drept cadou în alte ocazii.

Flori puternic parfumate

În sfârșit, ajungem și la flori care nu mai au conexiuni macabre, ci trebuie evitate din motive mai practice. Mai precis, flori cu un parfum puternic, cum ar fi crinii, ar trebui evitate, atunci când facem un cadou. Există multe persoane care sunt alergice la parfumul florilor precum crinii, ori zambilele, iar, mai mult decât atât, ele nici nu rezistă foarte mult în vază.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net