O casă de vis nu poate fi vândută, deși este faimoasă! De ce nu vrea nimeni să cumpere proprietatea

În condițiile în care proprietățile devin din ce în ce mai scumpe, mulți oameni încearcă să facă câțiva bani în plus scoțând la vânzare case mai vechi, în care nu au investit foarte mulți bani. Ei bine, într-o astfel de situație se găsește o femeie din Marea Britanie, care a cumpărat o casă micuță cu numai 35.000 de euro și care astăzi ajunge la 600.000 de euro! Cu toate acestea, nimeni nu vrea să cumpere casa proprietarei!

Femeia din Marea Britanie, pe numeie ei Mary Rose Young, a cumpărat o căsuță idilică în anul 1987, în Lidney (Gloucestershire), cu suma de 35.000 de euro. De atunci, pe parcursul anilor, femeia a adus o mulțime de modificări interiorului casei, pe care a decorat-o după stilul ei personal, în culori vii și o mulțime de modele. Din păcate pentru aceasta, decorațiunile sunt fix motivul pentru care nu poate scăpa de casă!

Indiferent cât de mulți potențiali cumpărători vizitează căsuța idilică, în clipa în care intră pe ușă, se răzgândesc imediat! Motivul pentru această schimbare radicală este faptul că Mary Rose Young și-a personalizat casa într-un mod cu totul inedit, care, din păcate, nu este tocmai pe placul altora!

Nu poate să își vândă casa din cauza decorațiunilor

Femeia a spus că și-a modelat locuința mai mult ca o „casă de distracții pentru adulți”. „Îmi iubesc casa și mă simt bine aici. Sunt o persoană plină de culoare, chiar am părul roz”, a mărturisit, potrivit celor de la The Sun, Mary Rose Young. „Am decorat casa aceasta în jurul propriilor mele experiențe, nu mă gândeam la vânzare”, a mai spus femeia. Din păcate pentru Mary Rose Young, indiferent cât de multe anunțuri postează, se pare că tot nu reușește să vândă casa!

Cu toate acestea, pe măsură ce proprietatea a devenit din ce în ce mai faimoasă pe Internet, mai multe persoane au dorit să viziteze casa atât de viu colorată, iar unele vedete chiar au dorit să filmeze videoclipuri acolo.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
drona shahed 136 din Iran Captura Youtube webp
image
image
image
image
image
image
Somn - femeie care doarme FOTO Shutterstock
parc bantuit pixabay jpg
11  Taieri de padure in Corbeanca, martie 2024 foto  Alex Găvan   centuraverde ro jpg
medic doliu jpeg
Paul Oarga fluturas, captură video you tube
peste bibelou1 jpg
jandarm salarii jpg
locuinta pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net