George Buhnici îi scoate din minți pe români. Afirmație uluitoare! De ce scumpirile sunt binevenite

Ultima actualizare:

George Buhnici creează o nouă controversă. Fostul prezentator de la Pro TV a făcut câteva afirmații surprinzătoare despre scumpirile care au afectat enorm viețile tuturor. Într-o perioadă în care milioane de români se zbat din greu pentru a supraviețui uraganului provocat de inflația uriașă, opinia lui Buhnici s-ar putea să-i scoată din minți pe mulți dintre cetățeni.

George Buhnici îi scoate din minți pe români. Foto: Facebook
George Buhnici îi scoate din minți pe români. Foto: Facebook

După ce a agitat spiritele în vară, atunci când a criticat femeile cu celulită și a spus că are noroc că soția lui arată ca o „minoră”, George Buhnici a postat câteva tweet-uri care ar putea crea din nou scântei.

În cel mai contestat mesaj, fostul jurnalist consideră că scumpirile sunt binevenite pentru că oamenii nu mai vor „să iasă la muncă” cât timp au „bani de cheluit”.

„Nimeni nu vrea să iasă la muncă, atâta vreme cât are bani de cheltuit. Problema e că banii nu au valoare doar pentru că scrie pe ei. De aceea, scumpirile sunt singura metodă să scoți planeta la muncă după ce am aflat cu toții că se poate munci altfel sau mai puțin”, a scris Buhnici pe contul său de Twitter.

Buhnici lovește din nou! „Scumpirile sunt singura metodă să scoți planeta la muncă...”

Pe de altă parte, fostul prezentator de la Pro TV spune că „se poate trăi decent fără să te prăjești la muncă dar poți deveni prosper dacă îți dorești și tragi tare.”

„E un moment valoros pentru umanitate. Avem opțiuni. Nu sunt geniale dar sunt mai multe și diferite decât au avut cei dinainte”, scrie fostul jurnalist într-un alt tweet publicat miercuri, 14 decembrie.

George Buhnici: „Se înrăutățește diferența dintre bogați și săraci”

Pe același subiect, George Buhnici a mai scris pe Twitter că „s-au dus vremurile când un om de clasă mijlocie putea produce cât să plătească și casă și mașină și să țină soția acasă cu copiii.” Vedeta spune că nu crede că acelea erau vremuri mai bune, iar atunci „sărăcia era mai dură în alte părți.”

Totodată, George Buhnici critică faptul că diferența dintre oamenii săraci și cei bogați a devenit tot mai mare. 

„Se înrăutățește însă diferența dintre bogați și săraci. Nu e normal să pui jumătate din avere în buzunarele a 1%. Lumea nu e încă în echilibru dar sărăcia e mai mică totuși ca niciodată. Adevărata pierdere e subțierea clasei mijlocii care gândește, creează, schimbă”, precizează fostul prezentator TV, într-un alt tweet publicat miercuri, 14 decembrie.

Buhnici a fost criticat și amendat în vară

George Buhnici, amendat de CNCD
George Buhnici, amendat de CNCD

În luna iulie, George Buhnici a creat multă agitație în spațiul public după ce a declarat în timpul unei emisiuni TV că soția lui „arată ca o minoră”. Totodată, vloggerul le-a îndemnat atunci pe femei să meargă la sală. „Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi", a precizat vedeta.

Ulterior, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) l-a amendat cu 20.000 de lei pe George Buhnici pentru declarațiile sale făcute la festivalul Neversea.

Imaginea lui Buhnici a avut de suferit după acel „accident”. Nu trebuie uitat că acesta a fost pus la zid de multe voci importante din showbiz-ul românesc.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net