Gest impresionant făcut Gigi Becali. A reparat mașina șoferiței care i-a avariat bolidul: „A început să plângă”

Ultima actualizare:

În cursul zilei de vineri, 22 septembrie, Gigi Becali (65 de ani) a fost implicat într-un accident de mașină, în București. Finanțatorul spune despre acest incident a fost „nimic”, dar amintește de altul, produs tot anul acesta.

Gigi Becali și-a asumat vina într-un accident provocat de o femeie / foto: arhivă
Gigi Becali și-a asumat vina într-un accident provocat de o femeie / foto: arhivă

Patronul de la FCSB spune că și-ar fi asumat vinovăția și chiar i-ar fi reparat mașina șoferiței care a provocat în realitate accidentul.

„Hai să-ți spun încă ceva. Treceam cu mașina. Vine o femeie din intersecție și intră în mine. Acum vreo trei, patru luni. A început femeia să plângă: 'Vai, ce am făcut, ce am dres!'. Tremura. Era la niște Servicii, era ofițer, zicea că trebuie să raporteze la serviciu.

I-am zis: 'Bine, uite cum facem. Nu mai știe nimeni'. Am chemat de la mine de la Palat șoferi, am luat mașina ei, am dus-o la reparat la un garaj. I-am plătit eu reparația și pentru a mea n-am pus-o să dea niciun ban. Dacă chemam Poliția, trebuia să constate, dar ea zicea că trebuie să raporteze, să nu se supere șefa ei. Și a raportat.

I-am dat și sofer să o ducă acasă. Am și plătit! Mașina ei era în praf, avea o mașină mică, m-a costat vreo 2.000 de euro. Mașina mea o plătește ăsta... m-am dat că sunt eu vinovat! Femeia zicea: 'Am auzit de dumneata, dar chiar așa?!'. Chiar așa! Dacă pot să te ajut pe tine... eu sunt om puternic. La oamenii puternici nu contează asta. Eu mă aplec la ăia slabi și le pup picioarele, iar la ăia tari le rup capul”, a spus Gigi Becali, la Fanatik.

Cât costă „bestia” pe roți a lui Gigi Becali

Mașina la volanul căreia se afla Gigi Becali este un Rolls-Royce Ghost Black Badge, în valoare de 500.000 de euro.

Gigi Becali a renunțat temporar la Maybach-ul cu care circula și în ultima vreme a apărut în fața reprezentanților presei într-o ”bestie” Rolls-Royce Ghost Black Badge, în valoare de 500.000 de euro.

Mașina lui Gigi Becali are un motor V12 de 6,8 litri și 591 de cai putere. Bolidul prinde o viteză maximă de 250 de kilometri pe oră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net