Botez mare în familia Becali! Gigi a cântat în strană pentru fiul nepotului preferat

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Botez mare în familia Becali! Vasile Geambazi (44 de ani), nepotul preferat al lui Gigi Becali, și-a creștinat cel de-al treilea copil. Gigi a cântat în strană, la slujba de la biserică.

Gabriela Pavel și Vasile Geambazi (44 de ani), nepotul preferat al lui Gigi Becali, plănuiau să facă nuntă mare la Palat, dar, între timp, în luna iunie, a venit pe lume primul lor copil, Teodor, un băiețel de toată frumusețea.

A fost bucurie mare în familia Becali, la apariția unui nou moștenitor. Săptămâna trecută, toată familia s-a reunit la botezul micuțului Teodor, care a avut loc la Biserica Adormirea Maicii Domnului din Pipera, biserica frecventată de Gigi Becali.

Teodora Becali împreună cu fetița, Gigi Becali cu soția, și chiar Lucian Becali alături de partenera sa, au venit la slujba de creștinare. Gigi a luat loc în strana lui și a cântat împreună cu soborul de preoți, la slujbă.

Nu a fost o petrecere mare. Botezul a fost unul cât se poate de discret, doar cu familia și cei apropiați. Gigi a venit la biserică și a cântat împreună cu preoții”, au dezvăluit surse din preajma famili Becali, pentru Click!

Gabriela Pavel, iubita lui Vasi Geambazi: „Un copil este o binecuvântare”

Gabriela Pavel, iubita lui Vasi Geambazi, a născut la sfârșitul lunii iunie, la o clinică particulară din București. Bebelușul a avut 3 kg și a primit nota 10 la naștere.

„Am născut un copil sănătos și frumos. Mi-am revenit cu bine după naștere. Dacă ar fi să mulțumesc, aș face-o în primul rând doamnei profesor doctor primar Monica Cirstoiu, pentru implicare și dăruire, cât și întregii sale echipe.

Este firesc să fie o fericire, un copil este o binecuvântare. Îți schimbă viața, percepția, prioritățile cu totul”, a declarat proaspăta mămică, în exclusivitate pentru Click!, după naștere.

Vasile Geambazi, nepotul favorit al lui Gigi Becali

Vasile Geambazi este fiul Domnicăi, sora lui Gigi Becali, și al lui Constantin Geambazi.

Nepotul lui Gigi Becali a divorțat de fosta soție, Alina, cu care are doi copii. Divorțul a avut loc fără mare tam-tam, pe cale amiabilă, la notar, după ce fosta soție l-ar fi înșelat fără scrupule pe nepotul latifundiarului.

În 2013, nepotul latifundiarului din Pipera, a câștigat un proces important, fiind despăgubit de stat cu peste 65 de milioane de euro. La mijloc s-a aflat un teren de peste 20 de hectare situat în Voluntari, care fusese retrocedat.

Vasile Geambazi a fost și patronul în acte al FCSB-ului. Acesta i-a cedat, însă, lui Gigi Becali, acțiunile. În prezent, nepotul lui Gigi, a pus pe picioare și controlează FCSB Academy, „pepiniera” clubului patronat de Becali.

Viitoarea mireasă din familia Becali, blondina Gabriela Pavel, deține o cafenea situată pe Bulevardul Decebal din București și, timp de aproximativ șapte ani, a lucrat în presa sportivă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net