Iată cum poți să atragi bani în viața ta, în funcție de data nașterii

Ultima actualizare:

Numerologia împărtășește un mod în care putem ști cum să atragem bani în viața noastră folosind doar data nașterii. Numerologia este acest studiu al numerelor și al semnificației lor în legătură cu universul, acest instrument ne permite să calculăm niște numere care pot servi drept noroc pentru a manifesta diverse lucruri în toate domeniile vieții noastre. De data aceasta, vom împărtăși cum poți atrage bani în viața ta folosind data nașterii pentru a-ți determina numărul norocos.

Numerologia te poate ajuta să atragi banii în viața ta. Foto: Click.
Numerologia te poate ajuta să atragi banii în viața ta. Foto: Click.

Amintiți-vă că în numerologie este foarte important ca fiecare număr să fie însumat la o singură cifră, deoarece acest instrument se bazează pe numerele de la 1 la 9. Vom oferi un exemplu despre cum puteți atrage bani în viața ta folosind cifrele datei tale de naștere, la sfârșit reține că suma acestora ar trebui să rezulte într-un singur număr.

De exemplu, dacă te-ai născut pe 14 septembrie 1992, trebuie să faci următoarea adunare: 1+4+9+1+9+9+2= 35, iar acum trebuie să aduni 3+5= 8. Acesta este numărul care determină cum se poate atrage bani în viața ta folosind doar numerologia datei de naștere în favoarea ta.

Iată cum poți să atragi bani în viața ta, în funcție de data nașterii

În cazul în care data nașterii tale a rezultat numărul 1, modul în care poți atrage bani în viața ta conform numerologiei este făcând ritualul cu scorțișoară în care trebuie să pui o mână de scorțișoară pudră și să o sufli spre intrarea casei tale. În cazul obținerii numărului 2 este necesar să plasați o bacnotă pe masa din sufragerie și un pahar cu apă pe aceasta.

Dacă data nașterii tale a rezultat cifra 3, trebuie să desenezi un triunghi pe o foaie albă și să pui alte 3 triunghiuri în centru și apoi să faci un pliu astfel încât foaia să rămână într-un triunghi. Este indicat să o păstrezi în geantă. Dacă ai primit numărul 4, numerologia arată că o modalitate prin care poți atrage bani în viața ta este purtând un cuarț sau un cristal în formă triunghiulară.

Ce trebuie să faci dacă ți-a ieșit numărul 5

Pentru numărul 5 este necesar să meditezi și apoi să așezi un pahar împreună cu o bancnotă  și de o parte să pui un caiet în care să-ți notezi intențiile în materie de finanțe, pe care trebuie să le duci la îndeplinire de 6 ori pe zi. Dacă data nașterii tale a rezultat cifra 6, ceea ce ar trebui să faci este să pui o bancnotă lângă un pahar cu apă în lumina lunii pline și apoi să-ți prezinți intențiile.

Dacă ai obținut numărul 7 ca rezultat, ceea ce ar trebui să faci pentru a atrage bani în viața ta în funcție de data nașterii și numerologie este să-ți ștergi toată casa cu puțin oțet pentru a face abundența să ajungă rapid la tine. Pentru numărul 8, ce trebuie sa faci este să pui o bancnotă într-o cutie de lemn. În final, pentru numărul 9, este recomandat să ai un plic alb plin cu bancnote însoțit de un mesaj de belșug.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net