În ce țară se află femeile cu cel mai mare posterior din lume. Brazilia a pierdut locul în clasament

O companie de cercetare a făcut un clasament al țărilor în care se află femeile cu cele mai mari dimensiuni ale șoldurilor. Conform datelor colectate de GitNux, există 17 țări în care reprezentantele sexului frumos dețin dimensiuni asociate mărimii feselor lor, după cum informează Daily Mail Online

Țara femeilor cu cel mai mare posterior / foto: Pixabay
Țara femeilor cu cel mai mare posterior / foto: Pixabay

Din clasamentul pus la dispoziție de compania de cercetare GitNux, aflăm că pe primul loc din cele 17 țări se află Africa de Sud. Urmează apoi Argentina și Suedia, în ciuda faptului că despre femeile suedeze se spune că sunt înalte, blonde și slabe. La finalul clasamentului se află India, țara în care femeile au cele mai subțiri șolduri. 

Brazilia, exclusă din clasament 

Cu toate că ani de zile Brazilia a fost considerată capitala mondială a femeilor cu funduri mari, de data aceasta clasamentul făcut de GitNux nu a inclus-o. Nici Statele Unite ale Americii nu au reușit să fie încluse în primele cinci locuri, în ciuda reputației pentru chirurgia plastică și obezitate. 

Femeile cu fundul mare, considerate mult mai atractive

De-a lungul anilor, în urma mai multor studii și cercetări, s-a dovedit că femeile cu posteriorul mare sunt mult mai atractive în ochii bărbaților. Mai concret, amintim de un studiu care a fost publicat în revista Evolution and Human Behavior, din care aflăm că structura coloanei vertebrale poate avea un impact puternic asupra dimensiunii posteriorului unei femei. De asemenea, acelși studiu a mai arătat faptul că bărbații care au făcut parte din el și cărora li s-au arătat imagini cu femei cu o urbură de 45 de grade de la spate la fese, au fost mult mai atrași de acestea.  

Darcy Shapiro, antropologul evoluționist de la Universitatea Rutgers, scria pentru Massive Science că oamenii sunt singurii care au evoluat pentru a avea un posterior mare. Comparativ cu cel al altor mamifere, oamenii fiind, în principal, singurii care merg pe două picioare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net