Incident cumplit pe aeroportul din Amsterdam! O persoană a murit după ce a fost aspirată de motorul unui avion

Ultima actualizare:

Moarte groaznică pe aeroportul schiphol din Amsterdam! O persoană a murit după ce a ajuns în motorul unui avion în funcţiune a anunţat miercuri compania aeriană olandeză KLM, citată de News.ro.

Avion al companiei KLM staționat pe pistă
Avionul urma să decoleze (Foto: Profimedia)

Avionul implicat în incident urma să decoleze

Aeronava respectivă urma să decoleze, conform presei olandeze. Momentan nu a fost identificată persoana în cauză, a declarat pentru Reuters un purtător de cuvânt al Marechaussee. Acesta a adăugat că este prea devreme pentru a spune dacă a fost vorba de un incident tragic sau de o formă de sinucidere.

El a adăugat că toţi pasagerii şi echipajul, care vor fi martori importanţi în cadrul anchetei, au părăsit avionul în siguranţă. KLM, care face parte din France-KLM, a anunțat într-un comunicat că investighează acest caz. Compania a precizat că aeronava avea ca destinaţie aeroportul din Billund, în Danemarca.

„Un incident a avut loc în această după-amiază pe Aeroportul Schiphol, unde o persoană a căzut într-un motor de avion în funcțiune și a murit”, a declarat miercuri poliția militară regală din Țările de Jos. într-o postare pe platforma de socializare X (fosta Twitter).

Aeronava implicată era un avion Embraer utilizat de serviciul Cityhopper al KLM, care operează zboruri între destinații din Europa apropiate. „Veşti teribile despre un accident fatal astăzi la Schiphol”, a declarat Mark Harbers, ministrul Infrastructurii, către X. Schiphol este unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi de legătură din Europa este Schiphol. 

Nu se știu prea multe despre victimă. Aceasta ar putea fi un angajat al aeroportului sau un pasager, însă până acum aceste informații nu au fost clarificate de autoritățile olandeze.

Nu este prima tragedie de acest gen. În iunie 2023, un muncitor aeroportuar din Texas a murit după ce a fost aspirat într-un motor pe aeroportul Internaţional San Antonio. Un alt angajat, în Alabama, a fost tras într-un motor în ianuarie 2023.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
liceu foto mediafax jpeg
solstitiul de vara ce inseamna solstitiu jpeg
pensie jpg
bani multi pensie jpg
Luna capsunilor jpeg
575302124023416139984130915188503265381205646 ploi canicula foot pexels com realitatea net jpg
butoaie vin pivnita jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net