Lionel Messi a primit un tricou cu dedicaţie de la Papa Francisc

Atacantul echipei Paris Saint-Germain, Lionel Messi, a primit un tricou din partea Papei Francisc cu semnătura Suveranului Pontif. Anunțul, însoțit de câteva fotografii, a fost postat pe o rețea de socializare. 

image

Tricoul i-a fost înmânat de către Emmanuel Gobilliard, episcop auxiliar de Lyon şi delegat pentru Sfântul Scaun al Jocurilor Olimpice de la Paris 2024, a anunţat asociaţia Athletica Vaticana.

image

"Om cu credinţă, Messi mi-a spus cât de important a fost acest pas pentru el. Ne-am rugat împreună”, a postat pe Twitter Episcopul Gobilliard cu o fotografie alături de starul argentinian care ţine tricoul galben în mâini şi o alta alături de brazilianul Neymar.

Messi și Papa Francisc au făcut schimb de tricouri 

"Schimbul de tricouri între papă şi starul argentinian este acum încheiat”, adaugă Athletica Vaticana. În octombrie, premierul francez Jean Castex i-a dăruit Papei Francisc tricoul cu autograf al lui Messi, cu numărul 30, în culorile Paris Saint Germain.

image

Suveranul Pontif argentinian, mare fan al fotbalului - este un susţinător al clubului din Buenos Aires San Lorenzo încă din copilărie - i-a mulţumit şi l-a felicitat pentru "simplitate". Lionel Messi şi Jorge Bergoglio, ales Papă în martie 2013, s-au întâlnit în august acelaşi an la Vatican.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net