Magda Ciumac a ajuns la Poliție. Cine o hărțuiește pe fosta soție a lui Tolea Ciumac

În urma despărțirii de Tolea Ciumac, Magda s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a mutat din România. Trăiește o poveste de dragoste care durează de mai bine de 4 ani, alături de un bărbat a cărui identitate a încercat să o țină cât mai ferită de ochii lumii și nu a oferit prea multe informații despre relația ei.

Magda Ciumac a ajuns să fie din nou hărțuită
Magda Ciumac a ajuns să fie din nou hărțuită

Recent, Magda Ciumac a vorbit în cadrul unei emisiuni televizate din România despre relația pe care o are, dar și despre persoana care o hărțuiește de câteva zile în mediul online. Bruneta nu se simte deloc bine și nici în siguranță, motiv pentru care a apelat la ajutorul Poliției.

Magda Ciumac: „Mă denigrează în spațiul public”

Recent, Magda Ciumac a făcut o serie de dezvăluiri despre drama prin care o traversează de mai bine de două săptămâni. Aceasta a fost nevoită să ceară ajutorul Poliției după ce a început să fie hărțuită, în spațiul public, de un bărbat misterios. Se pare că acesta s-ar fi legat de viața ei personală, de trecutul său, dar și de fosta soție a actualului său iubit. 

„Practic de aproximativ două săptămâni a apărut un personaj, nu o să îi dau numele, se ocupă poliția și parchetul de asta, mă hărțuiește, mă denigrează în spațiul public. S-a legat de trecutul meu și de al fostei soții al actualului meu partener. Există sentințe în momentul acesta.

Glumele îl vor costa scump. Eu am făcut o plângere la poliție și la parchet. Mâine o să revin cu o altă plângere, este o anchetă în desfășurare. O să las instanța să se ocupe de asta”, a mărturisit Magda Ciumac, potrivit Antena Stars.

Iubitul Magdei Ciumac nu dorește să apară în mediul online

Viața iubitului Magdei Ciumac a fost una privată și ferită de mediul online. Aceasta a declarant că bărbatul este de profesie informatician și este tatăl a doi copii: un băiat și o fată.

„El este Italia. Stăm și în România și în Italia, în mai se împlinesc patru ani de când suntem împreună. El a apărut de un an în mediul online. Nu îi place să apară în public, viața lui este privată, chiar dacă vrea sau nu, acum apare. El este de profesie informatician, este un om simplu”, a mai spus Magda Ciumac.

„Da, și el are doi copii, un băiat și o fată”, a mai spus fosta soție a lui Tolea Ciumac.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net