Mama Soranei Cîrstea, mesaj dur pentru Cristian Tudor Popescu. Ce a transmis după scandalul de la Wimbledon

Ultima actualizare:

Liliana Cîrstea, mama Soranei Cîrstea (33 de ani, numărul 37 WTA), a reacționat, după ce fiica ei a fost atacată în spațiul online pentru un mesaj postat pe Instagram, înaintea începerii turneului pe iarbă de la Wimbledon.

Mama Soranei Cîrstea, mesaj dur pentru Cristian Tudor Popescu
Mama Soranei Cîrstea, mesaj dur pentru Cristian Tudor Popescu

Ce a declarat mama Soranei Cîrstea

Am așteptat să termine Sorana turneul să spun și eu câteva cuvinte ca mamă, femeie și cititor de presă. Mă cutremur la ce citesc. Sorana este copilul meu, este o sportivă de top și un om de calitate, școlit (cu rezultate meritorii), nu este o parvenită incultă care nu știu unde este școlită și care a făcut carieră «bifând» Are dreptul să-și spună și să-și susțină opinia!

De ce sunteți deranjați, că nu a atacat pe nimeni, a dat dovadă de maturitate spunând ce gândește și ce-i place. Îi place frumosul, calitatea, excelența și familia! Emană bunătate, frumusețe și muncă exemplară! Știți voi ce înseamnă asta? Nu! Și nici nu o să aflați!

Copil frumos, mergi pe drumul tău, fii fericită și împlinită, familia o să-ți fie alături TOTDEAUNA! Noi toți te iubim și te susținem! Pentru noi ești un simbol, o inspirație, o mândrie”, a declarat Liliana Cîrstea, potrivit Cancan.

Ce mesaj a postat Sorana Cîrstea pe Instagram

„Faceți bărbații din nou masculini, faceți femeile din nou feminine, faceți copiii din nou inocenți", a fost mesajul postat, în engleză, de sportiva noastră. După ce s-a calificat în turul al doilea al turneului de la Wimbledon, Sorana Cîrstea a explicat de ce a publicat acest mesaj. „A fost un mesaj pozitiv", a spus sportiva.

CTP a avut o reacție dură la adresa Soranei Cîrstea 

Răspunsul ei nu l-a mulțumit pe CTP, care a avut o reacție extrem de dură la adresa ei. „După ce a sărit din baie, Sorana Cîrstea face și un exercițiu de prostire în față. Afirmă, la conferința de presă de după victoria remarcabilă asupra Tatianei Maria, că a fost un mesaj pozitiv, legat de eleganța acestui turneu, de faptul că zâmbesc când văd cât e de frumoasă lumea în tribune, cât de frumoși sunt spectatorii aici și câtă clasă este în acest turneu. Deci, ideea din spatele acestei postări a fost una pozitivă.

Zău? Coțofana care i-a ieșit din gură drăgălașei noastre tenismene s-a ouat pe net așa: 'Make men masculine again. Make women feminine again. Make children innocent again'. Mai lipsește 'Make America great again', nu? Și unde e mesajul pozitiv? Să facem bărbații din nou masculini înseamnă, logic, că ei NU mai sunt masculini.

O întrebare i-aș mai pune talentatei noastre jucătoare: de ce o rodea grija atât de tare să scrie așa ceva în plin Wimbledon, când are a se concentra total asupra tenisului?" a scris, pe contul său de Facebook, Cristian Tudor Popescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net