Mănăstirea cu moaștele Sfintei Mironosițe Maria Magdalena unde te vindeci de depresie! Ce vedetă și-a găsit liniștea aici

#Exclusiv Click!

La 60 km de București, în Drăgănești Vlașca (județul Teleorman) se află Mănăstirea Pantocrator, unde se găsesc moaștele Sf Mironosițe Maria Magdalena.

Mănăstirea Pantocrator din Drăgășani Vlașca. foto: facebook
Mănăstirea Pantocrator din Drăgășani Vlașca. foto: facebook

În fiecare noapte de vineri, Mănăstirea Pantocrator are un program liturgic aparte. La ora 21.00 se adună la rugăciune credincioșii care participă la slujbele de la sfântul aşezământ. Se începe cu Sfântul Maslu, în timpul căruia toți cei prezenți sunt unși de 7 ori cu untdelemn sfințit, se continuă cu Paraclisul Sfintei Maria Magdalena şi Sfânta Liturghie, după miezul nopții.Cei care vin să se închine la raclă Sfintei Mironosițe cer în primul rând ajutor pentru întoarcerea la Dumnezeu, pentru sporirea credinței şi pentru toate nevoile vieții. Mulți se regăsesc în exemplul Sfintei, care înainte să-L întâlnească pe Hristos a avut o viață întunecată, fiind stăpânită de demoni. Dar a mers din întuneric la lumină. A mers la mormântul Domnului prin noapte, a biruit spaimele, pe soldații şi iudeii îndârjiți, şi a văzut lumina izvorând din mormântul lui Hristos.

Sfântul Simeon Metafrastul spune chiar că acei demoni ai Mariei Magdalena de care a eliberat-o Hristos ar fi depresia, atât de întâlnită în zilele noastre. Un mare dar al Sfintei Mironosițe este acela de a scăpa sufletele de această boală a tristeții, ajutându-le să regăsească bucuria Învierii.

Andreea Sandu și-a găsit liniștea și echilibrul la moaștele Sf Mironosițe Maria Magdalena

Și vedetele au descoperit minunile făcute de moaștele Sf Mironosițe Maria Magdalena. Nepoata lui Mircea Sandu, Andreea Sandu a suferit enorm din dragoste. A pierdut în mod tragic doi bărbați din viața ei cu care urma să se căsătorească, apoi a trecut printr-un divorț, anul trecut, de Viorel Bogățeanu, cântăreț de muzică lăutărească. Și-a găsit liniștea și echilibrul la Mănăstirea Pantocrator.

Sf Maslu, Paraclisul Sf Maria Magdalena și Sfânta Liturghie, toate acestea m-au ajutat maxim și m-au înălțat pe o nouă treaptă a vieții mele. Așa cum știți, am trecut prin foarte multe momente triste ale vieții mele, doi logodnici morți înaintea nunții noastre, un divorț după 8 ani de căsnicie, am fost diagnosticată eronat cu o boală incurabilă, lucruri care m-au doborât la un moment dat, pentru că, oricât de puternic ești, mai și cedezi… doar suntem oameni… și așa am căzut în depresie, exact boală pe care Sf Maria Magdalena o vindecă garantat!

Nimic nu m-a ajutat decât rugăciunea și acest loc minunat unde Harul Divin este cu siguranță prezent! Absolut tot ce m-am rugat la Maica Domnului s-a îndeplinit! Aici mi-am găsit liniștea, pacea, am găsit bucuria, aici oamenii vin triști și pleacă fericiți! Și nu în ultimul rând, să nu uităm să mulțumim Domnului pentru tot ceea ce avem!

Cu mare bucurie particip duminică la slujba Sf Liturghie și Acatistul, și cu bucurie constant cum vin din ce în ce mai mulți oameni pentru că aici se înfăptuiesc minuni! Desigur, Dumnezeu este peste tot, dar aici am simțit cea mai mare conexiune cu Sf Muceniță Maria Magdalena și cu Mântuitorul Hristos. Recomand și rog toți oamenii care citesc acest articol să vină la Mănăstirea Pantocrator, cu siguranță vor găși liniștea, ajutorul și pacea interioară de care avem atâta nevoie!”, ne-a povestit Andreea Sandu.

Pelerinaj gratuit pe 22 iulie din București la Mănăstirea Pantocrator

În ziua de 22 iulie va fi cinstită Sf Mironosița Maria Magdalena și la Mănăstirea Pantocrator se va oficia o slujbă specială. Cu această ocazie, Andreea Sandu, care deține o agenție de turism, își dorește să aducă cât mai mulți credincioși la mănăstirea din Drăgănești Vlașca.

„Voi pune la dispoziție 4 autocare / 200 locuri gratuit cu plecare din București, pentru că-mi doresc să aduc cât mai mulți oameni în acest loc sfânt. Îmi doresc să ajut oamenii să-și găsească liniștea, este împlinirea mea să pot aduce bucurii în inimile oamenilor, iar contactul cu mănăstirea îți poate schimba viața doar în bine! Deci, veniți în acest loc sfânt pentru a descoperi Raiul, bucuria, harul și liniștea!”, spune Andreea Sandu.

Creștinii care vor să participe la acest pelerinaj pot suna la 031.108.00.02 pentru a se înscrie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net