Lumea manelelor este în doliu! Un celebru lăutar, prieten cu Florin Salam, a murit în urmă cu puțin timp

Este o tragedie în lumea muzicii lăutărești din România! Celebrul lăutar, Neluță Neagu, a trecut la cele veșnice recent. Mesajele de condoleanțe din partea tuturor celor care l-au iubit și apreciat pe artist au curs neîncetat. Familia, prietenii apropiați și fanii celebrului lăutar sunt în stare de șoc!

Neluțu Neagu ( la acordeon) și Florin Salam în timpul unui concert / foto: Captura Youtube
Neluțu Neagu ( la acordeon) și Florin Salam în timpul unui concert / foto: Captura Youtube

Este o zi neagră pentru universul muzicii lăutărești din România! Unul dintre cei mai faimoși și iubiți lăutari, Neluță Neagu, a plecat dintre noi recent. Se pare că acesta avea probleme de sănătate și, din păcate, astăzi ne-a părăsit.

Totul s-a întâmplat la doar un an după și-a pierdut soția. Prietenii apropiați, fanii și cunoscuții îl plâng acum pe cel pe care îl aplaudau odinioară la petreceri.

Neluțu Neagu a cântat cu Florin Salam și Costel Biju

Neluță Neagu era unul dintre cei mai cunoscuți, apreciați și longevivi cântăreți de muzică lăutărească din România. Florin Salam, Costel Biju și mulți alți artiști de renume au cântat alături de regretatul lăutar.

Celebrul lăutar, Neluță Neagu, a trecut la cele veșnice la un an după ce și-a pierdut soția. Pe pagina de Facebook a acestui artist cunoscut au fost postate sute de mesaje de condoleanțe. Printre primii care și-au exprimat regretul se numără și Tzancă Uraganu: „Dumnezeu să-l odihnească în pace”.

În urmă cu doar o săptămână, Neluță Neagu și-a schimbat modul de viață, semn că era conștient de problemele de sănătate cu care se confrunta și își dorea să fie mai aproape de Dumnezeu.

Carmen Stăncioiu, soția sa, era, de asemenea, o femeie credincioasă. Ea a trecut în neființă acum un an, chiar în timpul Săptămânii Mari a Patimilor.

A rămas cu sechele, după ce a avut Covid

Acum doi ani și jumătate, Neluță Neagu a avut parte de probleme grave de sănătate după ce a contractat Covid. La acea vreme, a apărut în mediul online cu masca de oxigen pe față și a tras un semnal de alarmă cu privire la infectarea cu virusul.

A reușit să supraviețuiască, însă problemele de sănătate nu s-au încheiat. Într-o transmisie live pe Facebook, artistul a declarat că, la un an după infectare, încă simte consecințele acestei boli.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net