Florin Salam e alt om atunci când este cu familia și nu îl vede nimeni! Soția l-a dat de gol: „În casă este...”

Florin Salam este mai fericit ca niciodată alături de soția sa, Roxana Dobre, după zece ani de iubire mai ales că cei doi au ales să se căsătorească anul trecut religios. Invitată recent în cadrul unui podcast, focoasa soție a manelistului a vorbit despre cât de norocoasă este că are un soț ca Florin Salam cu care are și trei copii împreună.

„Este un tată super bun. Este un tată nebun. Mai mereu este mai mic decât cei mici că așa îi place lui. E un răsfățat. Nu l-a răsfățat soacra mea când era mic și acum îl răsfăț eu. El încă își continuă copilăria. Pe scenă soțul meu este bărbatul acela  (puternic – nr)...dar în casă este așa cum este el”, a spus Roxana Dobre în cadrul podcastului „Te ascult cu Ilinca Vandici”

Familistă convinsă

Roxana Dobre a mai mărturisit în cadrul podcastului că și-a dorit foarte mult o familie numeroasă. Chiar dacă soțul său avea doi copii din căsnicia cu Fănica, pe Dani și pe Betty:

„Mi-am dorit tot timpul copii. Mi-am dorit să îi fac și devreme și Dumnezeu m-a ajutat pentru că l-am întâlnit pe soțul meu și pe tatăl copiilor mei și mi-a ajutat Doamne – Doamne și am făcut. Având în vedere că sunt singură la părinți mi-am dorit mulți copii și mi-a dat Dumnezeu două fete și un băiețel.

Nu mi-a fost frică să renunț la mine și la viața mea. Eram oricum dispusă. Odată ce faci pasul ăsta ești acolo trup și suflet pentru ei”.

Click! spune

Florin Salam are 5 copii, doi, din căsnicia cu prima lui soție, Ștefania, care s-a stins din viață în 2009, și încă 3 din actuala relație cu fostul model Roxana Dobre.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image png
banner anca pandrea 2 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net