Marile iubiri ale Prințului Albert înainte de Charlene! A cucerit două dintre cele mai frumoase femei din lume

Prințul Albert are o căsnicie frumoasă cu Prințesa Charlène și niște copii la fel de frumoși, pe gemenii Prințul Jacques și Prințesa Gabriella, în vârstă de 8 ani. Până la marea lui iubire însă prin patul său ar fi trecut nume mai din showbiz, printre care două supermodele care au reușit să îl cucerească cu frumusețea lor. Iată marile iubiri ale Prințului Albert!

Marile iubiri ale Prințului Albert de Monaco
Marile iubiri ale Prințului Albert de Monaco

Marile iubiri ale Prințului Albert de Monaco! 

În 1993, au circulat zvonuri despre o posibilă relație între prințul Albert și Claudia Schiffer, deoarece aceștia au fost fotografiați des împreună. Au apărut speculații că Albert de Monaco ar fi cerut-o în căsătorie pe Schiffer, însă aceasta ar fi respins propunerea.

Claudia Schiffer
Claudia Schiffer

De asemenea, acesta a fost surprins în ipostaze tandre în anii '90 și cu superba Naomi Campbell.

Naomi Campbell
Naomi Campbell

Cum s-au cunoscut Albert și Charlene

Iată însă că noul mileniu i-a adus marea iubire, femeia cu care e de ani de zile și care i-a dăruit doi copii minunați. Cei doi își sunt alături necondiționat și au demonstrat tuturor că iubirea nu are vârstă.

În anul 2000, Albert a întâlnit-o pentru prima dată pe înotătoarea Charlène Wittstock la Monaco, unde aceasta reprezenta Africa de Sud și a câștigat medalia de aur. Dar nimeni nu se aștepta ca cei doi să înceapă o poveste de dragoste. Viețile lor erau foarte diferite.

Charlène, pasionată de sport, era cu 20 de ani mai tânără decât el. Tatăl ei, Michael, era vânzător de fotocopiatoare, iar mama ei, Lynette, o scafandră de competiție. Dar cei doi au permis ca relația lor să se dezvolte încet, în afara ochiului atent al publicului, și nu au avut o apariție publică până în februarie 2006. 

Apoi, în iunie 2010, a fost anunțată logodna. Albert a cerut-o în căsătorie cu un inel cu diamant tăiat în formă de pară, iar multora le-a venit greu să creadă. Lui Charlène i s-a cerut să se convertească la catolicism - ea fusese crescută ca protestantă - și a trebuit să învețe atât franceza, cât și dialectul monegasc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
carmen harra jpg
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
image
actualitate.net
image
actualitate.net