Mesajul sfâșietor al Oliviei Steer în memoria Laviniei, sora ei decedată în urmă cu 12 ani

Ultima actualizare:

În luna decembrie a anului 2010, Olivia Steer a trăit una dintre cele mai năprasnice drame ale vieții ei. Vedeta și-a pierdut sora, răpusă de cancer la doar 38 de ani. Momentul a determinat-o pe Olivia Steer să își schimbe radical modul de viață, an de an, aceasta comemorând memoria Laviniei.

Olivia Steer și-a schimbat modul e viață după decesul Laviniei

De 1 noiembrie (Ziua Morților, în Ardeal), îmi revine și mă târcolește vorba veche «Trăiţi, bă, trăiţi, că de murit nu-i nici o scofală!», pe care ar fi zis-o Pintea cândva și pe care o cita Lavinia, în momente cheie”, a scris Olivia Steer pe rețelele de socializare un mesaj în memoria Laviniei.

Sora acesteia s-a stins după o luptă grea cu cancerul. „Chiar dacă fizic sora și tatăl meu nu mai sunt, avem o legătură. Când am o dilemă mă gândesc ce ar fi zis tata sau Lavinia și găsesc răspunsul. Când Lavinia a plecat puțin, am încercat să deslușesc întrebarea. Sora mea a descoperit că avea cancer la câteva luni de sarcină și am încercat să găsesc alternative. Lavinia a fost prinsă în caruselul alopatiei și a mai trăit cinci ani. A murit când Alex, fiul ei, avea cinci ani. Fiul ei seamănă foarte mult cu ea. Are aceeași ochi verzi. Este frumos. Mama mea l-a crescut pe Alex. Lavinia a născut prin cezariană și după a început să facă chimioterapie, nu a putut să-l mai crească”, a declarat Olivia Steer la Antena Stars, în 2018.

Vezi și: Andi Moisescu: “Femeilor le inspir încredere pentru că sunt căsătorit şi am copii”

Pierderea Laviniei a determinat-o pe Olivia Steer să își schimba radical modul de viață și, mai ales, dieta. Soția lui Andi Moisescu pierduse deja două persoan dragi din cauza cancerului, așa că prevenția, printr-un mod de viață sănătos, s-a transformat într-o misiune, viziunile ei fiind controversate și criticate în mai multe rânduri. Nu pentru că a aderat la respectivul stil de viață, ci pentru că își promovează alegerile într-un mod care i-ar putea vulnerabiliza pe alții.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net