Ministrul Sportului, Eduard Novak, e băiat gentil cu voluptoasa Ionela de la Baia Mare

Ultima actualizare:

Ministrul Sportului, Eduard Novak, știe să fie nu doar un șef bun, dar s-a dovedit a fi și o companie bună, asta spun sigur toți angajații din cabinetul său, mai ales voluptoasa Ionela Roșca Nedelea, care a început să facă naveta mai des la București, cu treburi la Guvern, bineînțeles, nu de alta, dar au început să se miște treburile serios în domeniu, mai ales de când Novak și Nedelea colaborează intens. Asta se întâmplă de la o vreme încoace, de când cei doi chiar pun țara la cale, se întâlnesc și se cazează sub același acoperiș, pleacă împreună cu mașina, iau prânzul, de fapt toate mesele, iar pentru că e băiat fin, Eduard Novak îi acordă toată atenția consilierei sale, știe cât de importanți sunt angajații.

Ministrul Novak, împreună cu voluptoasa Ionela
Ministrul Novak, împreună cu voluptoasa Ionela

 Ionela Roșca Nedelea, o doamnă bine din Baia Mare, mamă și fostă actriță, este unul dintre cei mai noi consilieri în cabinetul ministrului Sportului, Eduard Novak, ceea ce înseamnă un mare plus pentru cariera sa profesională, a ei ne referim, mai ales că are legături cu toată crema politică.

Practic, a ajuns acolo unde și-a dorit! Voluptoasa Ionela, că o putem încadra ușor la femei bine de tot fără să aibă vreun merit medicul estetician, este fără doar și poate un angajat bun, căci îl satisface pe deplin pe șeful ei, pentru care face naveta Baia Mare-București și invers. Pardon! Nu pentru el propriu-zis, ci pentru locul de muncă, care o necesită lunar în Capitală, în zona de Nord dacă se poate, la un hotel cu multe stele, tot dacă se poate, în compania, logic, a omului care i-a întins mâna, iar ea a prins-o, din fericire pentru el, sau pentru ea.

Cel puțin pentru Novak nu s-a întâmplat ca în cazul nefericit cu Ana-Maria Brânză, moment cunoscut de noi toți, știți și voi, atunci, în aeroport, când a fost cu medalia, cu aplauzele, cu ... hai că vă las să citiți aici despre asta!

Să revenim la personajele noastre, nu de alta, dar chiar ne pierdem în detalii sportive, deși subiectul nostru îl fac tocmai oameni din lumea sportului, printre cei mai importanți chiar. Așadar, cum spuneam, voluptoasa Ionela a venit la București, iar colegii de la Cancan.ro i-au văzut și nu s-au putut abține să nu-i pozeze. Măcar un pic, că ar fi fost și păcat să nu!

La fiecare venire în micul nostru Paris, consiliera lui Novak se cazează la hotel, frumos, elegant, numai că, ce să vezi?!!!, de data asta, pentru că e un șef chiar de gașcă, ministrul Sportului a găzduit-o pe subalterna sa chiar în cuibușorul lui de nebunii, plasat într-o zonă bună din oraș, evident, pe Barbu Văcărescu, acolo, la milionari, cum ne palce să spunem. Nu vă gândiți că a adus-o în sânul familiei, în casa în care locuiește cu soția și copiii. Vorbim de o locație destinată părților externe, o altă casă, să zicem așa!

Și cum spuneam, atențiile către frumoasa Ionela Nedelea nu se opresc aici! Pentru că e chiar un șef de nota 10, vă spunem, rar găsiți așa, ministrul Sportului s-a asigurat că voluptoasa Ionela a reușit să bage bine cheia în ușa apartamentului, că există căldură în calorifere, știți situația din Bucureștii, săracii oameni chiar rămân fără apă caldă, sperăm, totuși, că nu a fost nevoie să o încălzească tocmai Novak pe Ionela, să nu înghețe de frig, nu de alta. Vă dați seama ce situație ar fi fost? E de-a râsul plânsul!

Ne-am întins la vorba, așa că mai bine vă povestim cele două zile, surprinse în fotografii cap-coadă de colegii de la Cancan, imagini pe care le puteți vedea chiar aici, cum vă spuneam și mai sus.

Puțin după miezul zilei, pe 21 martie - luna iubirii, ce coincidență, la apartamentul ministrului Sportului ajunge voluptoasa Ionela, nu vă întrebați de ce-i spunem așa, v-am explicat mai sus, femeia e dotată și bine face! Puteți vedea cu ochii voștri, trageți singuri concluziile!

La scurt timp după ce s-a stabilit în locuința de lux apare și Novak. Ea a venit cu un Uber, el cu un bolid de lux, nu mai dăm firma. Cum se face, cum nu se face, că ministrul Sportului nu mai părăsește locuința, dar nici voluptoasa Ionela nu mai dă semne că vrea să plece. Cine știe, s-a spart vreo țeavă, probleme cu căldură, v-am spus. Până la urmă, și la bogați pot fi probleme, nu-i așa?

Paparazii chiar au stat cu grijă, nu de alta, dar oamenii au rămas, probabil, toată noaptea de veghe, astfel că au răsuflat ușurați dimineața, când i-au văzut pe amândoi, la patru ace, odihniți, fără cearcăne, semn că țevile chiar nu le-au dat bătăi de cap. Bine că s-au relaxat, căci a urmat un prânz la Ateneu, elegant, unde au savurat cafeaua de dimineața, dar mai ales au pus țara la cale. Cel puțin în lumea sportului!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net