Mircea Badea, atac la adresa „bucătarului” Liviu Dragnea. Ce emisiune ar trebui să facă Elena Udrea

Recent, internetul a fost împânzit de imagini cu Liviu Dragnea, care a decis să se reorienteze în carieră și să devină bucătar. Fostul lider PSD și-a deschis un canal de YouTube, unde gătește mâncare cât mai sănătoasă. Acest eveniment a stârnit un val de reacții, printre care s-au numărat și cele ale comentatorului TV Mircea Badea.

Mircea Badea, ironic la adresa lui Dragnea. Sursă foto: Colaj Click! (Captură YouTube/Social media)
Mircea Badea, ironic la adresa lui Dragnea. Sursă foto: Colaj Click! (Captură YouTube/Social media)

Mircea Badea a suferit un șoc la aflarea veștii că Liviu Dragnea a devenit ,,chef” și nu a putut trece peste acest lucru fără a-și expune părerea. Iată cum a reacționat acesta în momentul în care a vizualizat clipul video de pe canalul de YouTube al lui Liviu Dragnea.

Mircea Badea: ,,Spune că morcovul are beneficii pentru sănătate”

Într-o notă satirică, Mircea Badea și-a exprimat mirarea față de noua pasiune a fostului șef PSD. În stilu-i caracteristic, vedeta de televiziune a considerat că el însuși a fost o sursă de inspirație pentru acesta, ajungând într-un final la concluzia că ,,bucătarii conduc lumea”.

„Nu m-aș fi așteptat la așa ceva. Dar până la urmă, spectacolul lumii excede cu mult imaginația. Cred că domnul Dragnea s-a ghidat și după faptul că, în România, de mare succes sunt toate emisiunile cu bucătari.

M-o fi auzit și pe mine că mereu spun asta și a zis: <<pot și eu!>> Mesajul lui era să mâncăm hrană curată. Spune că morcovul are beneficii pentru sănătate. Era și o vorbă cu… <<unde intră morcovul>>.

Dar poate dacă este tăiat așa, cum îl taie Dragnea, e mai sănătos, nu știu ce să spun. Totuși vedeți cumva că bucătarii conduc lumea? De la Jamie Oliver, până la Prigojin, bucătarul lui Putin. Eu știu ce să spun?… ”, a spus Mircea Badea la Antena 3 CNN, invitat fiind în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu.

Mircea Badea. Sursă foto: Captură Antena 3 CNN
Mircea Badea. Sursă foto: Captură Antena 3 CNN

Ce ,,meserie” i s-ar potrivit Elenei Udrea

Clipul video postat de Liviu Dragnea unde îi învață pe internauți să pregătească cea mai bună mâncare cu teci a adunat aproximativ 100.000 de vizualizări, însă comentariile au fost de-a dreptul savuroase.

Printre cele peste 120 de comentarii ale internauților, majoritatea dintre ele fiind ironice, Elena Udrea nu a fost sărită din schemă, astfel că un internaut a lăsat un comentariu care a stârnit hohote de râs.

,,O așteptăm și pe doamna Udrea cu un show despre goblene și pictură pe numere”, a fost mesajul unui internaut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net