Momentul când o Tesla s-a scufundat într-un fiord din Oslo, filmat chiar de un grup de români. Cum au fost salvați pasagerii

Ultima actualizare:

O scenă uluitoare a fost captată de un grup de români aflați în Oslo, Norvegia, în momentul în care o mașină Tesla s-a scufundat într-un fiord din zonă. Doi norvegieni aflați într-o saună plutitoare au intervenit și i-au salvat pe cei doi ocupanți ai mașinii.

O Tesla s-a scufundat într-un fiord. Foto: captură video.
O Tesla s-a scufundat într-un fiord. Foto: captură video.

Tesla, parțial scufundată 

Într-un videoclip filmat de un grup de români, Tesla apare parțial scufundată, iar cei doi pasageri se află pe acoperișul vehiculului. Unul dintre români exclamă, „Băi, ești prost?”, exprimând surprinderea față de situația incredibilă.

Cum au fost salvați pasagerii

Poliția din Oslo a confirmat că cei doi ocupanți ai mașinii au fost scoși din apă de o saună plutitoare aflată în apropiere. În zona fiordurilor din Oslo, există mai multe saune plutitoare disponibile pentru închiriere, iar unele dintre ele sunt chiar motorizate și pot fi deplasate pe apă.

În filmarea realizată de români, se poate observa momentul în care mașina se scufundă, iar sauna plutitoare se apropie rapid, oprindu-se lângă ea. Pasagerii Tesla sunt scoși din apele reci în siguranță de către oamenii aflați pe barcă.

Căpitanul bărcii cu saună a povestit cum s-au desfășurat salvarea celor din mașină

Nicholay Nordahl, "căpitanul bărcii cu saună," a relatat că a fost alertat de un client despre incident și a intervenit imediat. Cu ajutorul a doi clienți, au reușit să salveze viața celor doi pasageri, care ulterior s-au încălzit în confortul saunei plutitoare.

Ce a declarat proprietarul mașinii Tesla

Proprietarul mașinii Tesla a declarat că a crezut că vehiculul era în modul de parcare și a apăsat accidental pedala de accelerație. Recunoscând intervenția salvatoare a norvegienilor, el a menționat că aceștia le-au salvat viețile și a spus că sunt recunoscători pentru acest lucru. Din fericire, și mașina a fost ulterior recuperată din apă cu ajutorul unei macarale.

Un incident spectaculos care demonstrează adesea imprevizibilul și necesitatea intervenției rapide în situații de urgență. 

image
image
image
image
image
image
cimpanzeu valencia jpg
Bloc apartament fatada Bucuresti locuinta FOTO Shutterstock
bani pensie jpg
parlament1 jpg
Al Di Meola  jpg
ananas rubyglow jpg
Avion cargo Boeing 747   800 shutterstock 527865682 jpg
casatorie creier jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net