Moș Crăciun vine în România! Satul Moșului se deschide pe 20 noiembrie

Vești bune! Moș Crăciun își mută reședința în țara noastră, iar din 20 noiembrie, cu toții putem vizita „Satul lui Moș Crăciun”! Moșul (cel darnic și bun) s-a mutat în Negrești, Neamț, o perlă ascunsă – plină de magie și povești – situată în inima Moldovei.

„Satul lui Moș Crăciun” se deschide pe 20 noiembrie
„Satul lui Moș Crăciun” se deschide pe 20 noiembrie

Moșul ne invită chiar la el acasă, la satul său din România! Elfii Moșului ne anunță că anul acesta Satul său – „Satul lui Moș Crăciun” din Negrești – își deschide porțile încă de luni, 20 noiembrie!

Situat la o aruncătură de băț de istoricul Târgu Neamț, cu Cetatea Neamțului și Humuleștiul lui Ion Creangă, în apropierea mănăstirilor Agapia, Văratec, Neamț, Horaița, Sihla, Horăicioara, Almaș, Bodești, Sihăstria și Secu se află și „Satul lui Moș Crăciun”, unde ne așteaptă nenumărate surprize!

Printre atracții se numără Căsuța Spiridușilor lui Moș Crăciun, Atelierul de Jucării al Moșului, Centrul de împachetat Cadouri, Poșta lui Moș Crăciun, Magazinul de Suveniruri, precum și Spiridușii (în carne și oase) – toate acestea pot fi vizitate în reședința Moșului din România! Adresa exactă: strada lui Moș Crăciun nr. 1, Negrești!

Vizitatorii pot rezerva din timp excursii, drumeții, dar și evenimente tematice. Iar copiii (mai mici sau mai mari) pot lăsa scrisorile pentru Moşul într-un oficiu poştal personalizat, special amenajat!

„Satul lui Moș Crăciun” se deschide pe 20 noiembrie

Vizitarea parcului tematic se face sub atenta îndrumare a unui ghid spiriduș, în grupuri care nu depășesc 30 de persoane pentru fiecare interval orar, astfel ca fiecare dintre oaspeți să aibă parte de o experiență cât mai plăcută. Durata unui tur este de 30 de minute.

În privința programului și a prețurilor, „Satul lui Moș Crăciun” va putea fi vizitat zilnic, între orele 09:00 și 21:00! Un tur de zi „Satul lui Moș Crăciun” (care are loc zilnic, în intervalul 09:00 – 16:20) cotă doar 60 lei per copil/adult!

Un tur de seară, la care puteți merge în fiecare zi între orele 16:20 și 21:00, vă va costa doar 100 de lei per copil/adult! Dar Moșul mai are o veste bună! Pentru toți copii cu vârsta până în 2 ani, accesul este gratuit!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
image png
thief 1562699 1280 jpg
Vladimir Putin Profimedia jpg
1 zodii bani jpg jpeg
miri  foto   Shutterstock jpg
cancer jpg
florin calinescu png
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net