Motivul halucinant pentru care o celebră influenceriță a renunțat la adopția unui copil! Toți fanii i-au sărit în cap

Nikki Phillippi, o influenceriță din California, a anulat adopția unui copil din Thailanda, iar fanii ei au criticat-o dur pentru motivul pe care l-a invocat. Nikki, care are 1,2 milioane de urmăritori pe platforma Youtube, publică videoclipuri despre familia ei: soțul său, Dan, și fiul lor, Logan (3 ani).

Nikki Phillippi și fiul ei
Nikki Phillippi mai are un copil, în vârstă de trei ani (Foto: Facebook)

Nikki Phillippi și-a șocat fanii 

Phillippi a declarat în urmă cu ceva timp că a aplicat pentru adopția unui copil, însă agenția thailandeză i-a interzis să publice imagini cu minorul timp de un an, conform publicației americane Insider.

Din cauza aceasta, ea a renunțat cu totul la ideea de a mai adopta, șocându-i pe admiratorii săi, care au acuzat-o că voia să exploateze copilul, nu să îi facă un bine. Nikki și-a motivat alegerea spunând că nu a vrut să intre la belele, dacă ar fi încălcat acea regulă: „Iată situația, Thailanda are propria ei lege care este unică, conform căreia după ce adopți copilul, nu ai voie să vorbești despre el sau să distribui online fotografii, videoclipuri, detalii, nimic despre el timp de un an”.

„Nikki are un canal YouTube, împărtășim multe acolo cu fanii noștri.”, a explicat Dan, soțul ei.

Întâmplarea a avut loc în 2018, însă a revenit în atenția publică zilele trecute, după ce un videoclip în care își explica decizia a devenit viral pe rețelele sociale. Mulți dintre fanii ei nici nu știau de acest incident și s-au declarat extrem de dezamăgiți.

„Dacă un an fără a posta o poză cu micuțul este prea mult, atunci este clar că adoptă pentru a îl exploata. Ea va continua să se posteze pe rețelele de socializare, dar, din fericire, fără acel copil ca recuzită.”, a comentat un utilizator Twitter.

Excistă îngrijorări tot mai mari cu privire la mamele înfluencerițe și vloggerii care își exploatează copiii pe rețelele sociale, pentru beneficii financiare, înainte ca aceștia să fie suficient de mari pentru a-și da acordul. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net