Caz scandalos! Au adoptat un copil, dar l-au dus imediat înapoi la orfelinat: „Nu m-am oprit din plâns”

O bunică care își dorea să devină bunică a trecut printr-o durere incredibilă, în momentul în care fiul său a decis să își ducă copilul pe care îl adoptase, înapoi la orfelinat. Cum s-a ajuns la așa ceva, vă spunem în următoarele rânduri.

familie parinti copii shutterstock 1156209097 jpg

Au adoptat un copil pe care l-au trimis înapoi la orfelinat

Bunica le-a povestit durerea prin care trece celord de la The Sun

„Fiul meu și soția lui au adoptat un băiețel, am fost foarte fericită să fiu din nou bunică. Dar, după doar două luni, dar l-au dat înapoi. Am inima frântă și nu pot face față. Sunt o văduvă de 68 de ani, care trăiește pentru familia sa. Am deja doi nepoți prin din partea fiicei mele, dar fiul meu, în vârstă de 38 de ani, și soția lui, în vârstă de 39 de ani, au avut probleme de fertilitate. Când mi-au spus că li s-a aprobat adopția și că vor primi un băiat de cinci ani, nu mi-am mai încăput în piele de fericire. Era superb și mi-a topit inima. 

copil mic trist cu creion la scoala shutterstock 1172327539 jpg

Dar băiețelul provenea dintr-un mediu dificil și la scurt timp a început să manifeste un comportament dificil - avea crize de furie, arunca cu mâncare, spărgea lucruri pentru a atrage atenția. Soția fiului meu a spus că nu se poate descurca și că avea mai multe probleme decât i se spusese, iar serviciile sociale l-au luat înapoi în plasament. Nu m-am oprit din plâns - mă simt de parcă aș fi în doliu. Sunt supărată pe fiul meu și pe soția lui pentru că l-au respins pe acest biet copil. Este crud și egoist. Să fii părinte nu este niciodată ușor și simt că el avea nevoie doar de dragoste și răbdare. Mi-aș fi dorit să-l fi putut lua eu însumi în casă."

Ce sfat a primit din partea specialistului

Ce se întâmplă este extrem de trist. Dar, pe termen lung, este mai bine pentru copil să nu fie cu părinți care nu-l vor și nu-l pot gestiona. Este ca un doliu pentru tine. Ar fi de mare ajutor dacă ai putea vorbi cu un consilier pentru a-ți putea rezolva problema."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Copil pregatit de scoala (Freepik com) jpg
image
image
image
image
image
image
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
Fundătura Ponorului  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) JPG
image
actualitate.net
image
actualitate.net