Motivul pentru care regina Elisabeta a vrut să fie înmormântată cu celebrul colier de perle. De ce a luat această decizie

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Regina Elisabeta a II-a a fost înmormântată cu celebrul colier de perle la gât. A fost dorința Majestății Sale, deoarece era primit cadou de la tatăl său, Regele George al VI-lea. Pe parcursul vieții sale, regina Elisabeta avea mereu grijă de imaginea sa, purte haine colorate pe care le accesoriza, iar colierul de perle era de neînlocuit. 

Regina Elisabeta purta deseori la gât colierul de perle Foto: Facebook
Regina Elisabeta purta deseori la gât colierul de perle Foto: Facebook

Garderoba și accesoriile purtate de Regina Elisabeta au fost tot timpul un subiect de interes pentru pasionații de modă. Cu o colecție impresionantă de bijuterii, Majestatea Sa a avut mereu grijă să aibă o imagine bine pusă la punct. Totuși, de cele mai multe ori prefera să aleagă piese care să aibă în spate un mesaj important.

Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta colierul de perle

Regine Elisabeta a II-a a fost cunoscută pentru costumele colorate, pălăriile elegante și bijuteriile impunătoare. De-a lungul timpului s-a afișat purtând o mulțime de ținute elegante care au devenit rapid sursă de inspirație pentru femeile din lumea întreagă.

Atunci când evenimentul îi permitea, Majestatea Sa prefera să poarte ținute cât mai colorate la care asorata și câteva accesorii. Pe lângă broșele sale, Majestatea Sa purta deseori și un colier din perle.

Colierul de perle a fost cadou de la tatăl său 

Celebrul colier din trei rânduri de perle s-a aflat deseori la gâtul Majestății Sale. Conform publicațiilor internaționale colierul din perle a fost un cadou pe care l-a primit de la tatăl său, Regele George al VI-lea. Regina a fost foarte apropiată de tatăl său.

Majestatea Sa și-a dorit să-l aibă mereu alături pe tatăl său. Din acest motiv, putea fi văzută deseori la întâlnirile importante purtând celebrul colier din perle. Regina Elisabeta a preluat îndatoririle tatălui său de la o vârstă foarte fragedă.

Regina Elisabeta și-a dorit cu orice preț să fie înmormântată cu acel colier de perle la gât, iar dorința i-a fost îndeplinită.

Ce relație a avut Regina Elisabeta a II-a cu tatăl său, Regele George al VI-lea

Regele George al VI-lea a avut pe umerii săi povara conducerii monarhiei. După ce fratele său a abdicat, el s-a văzut nevoit să-și asume responsabilitatea față de poporul său. Chiar dacă și-a slujit întotdeauna poporul, Regele și-a făcut mereu timp pentru copiii săi.

Prințesa Elisabeta a fost cea mai mare fiică a Regelui și cea care urma să preia coroana de la el. Astfel, Regele George al VI-lea a început pregătirea fiicei sale încă de la o vârstă fragedă. Sfârșitul tragic al Regelui a tulburat-o pe tânăra care avea atunci doar 25 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net