Motivul pentru care sute de oameni au venit cu chiloții pe cap la un muzeu: „Suntem mai nebuni!”

Un muzeu din SUA care găzduiește o pereche gigantică de lenjerie intimă a invitat vizitatorii să devină deținători de recorduri mondiale...purtând chiloți pe cap. 355 de persoane au venit la City Museum din St Louis, Missouri, pentru a stabili recordul pentru cea mai mare adunare de oameni care a purtat lenjerie intimă pe cap.

Oameni cu chiloți pe cap la City Museum din Missouri
Oamenii au purtat toți chiloți albi pe cap (Foto: Guinness World Records)

Ideea a luat naștere pentru că muzeul găzduiește expoziția itinerantă Science of Guinness World Records (Științele Cărții Recordurilor). Conducerea City Museum ​​a decis să marcheze evenimentul cu stil și să sărbătorească, în același timp, una dintre cele mai populare atracții ale sale – niște chiloți gigantici.

Lenjeria expusă la muzeu a fost creată în 1997 de artiștii Pat Eby și Ann Paidrick. Are o lățime de aproape trei metri și o lungime de 2 metri. Acești chiloți uriași sunt atracția principală a muzeului din Missouri, iar angajații și conducerea acestuia se mândresc cu ei.

O singură persoană a fost „eliminată”

Arbitrul Guinness World Records, Michael Empric, a fost invitat la muzeu pentru a număra vizitatorii care au purtat chiloții pe post de pălărie. Lenjeria intimă de culoare albă a fost oferită de muzeu la intrare. Au existat și reguli pentru ca acest record să devină realitate. Toată lumea a fost nevoită să se adune într-un singur loc și să țină lenjeria pe cap timp de un minut. Doar o persoană a fost eliminată din numărul final – un copil care și-a scos chiloții de pe cap înainte de expirarea timpului.

„Acest record se potrivește de minune pentru City Museum. Suntem puțin ciudați și puțin nebuni aici, iar oaspeții noștri au acceptat provocarea de a obține acest record mondial inedit!”, a declarat Katy Enrique, directorul de marketing al muzeului. John Corcoran, director Traveling Shows & Guinness World Records Attraction Development, a adăugat: „«Realizări uimitoare» este sloganul pentru expoziția noastră și City Museum, iar cetățenii din St Louis au făcut exact asta astăzi.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
cimitir animale jpg
pensie jpeg
cuie jpg
serghei mizil 0 jpeg
image png
Gheorghe Ştefănescu este considerat cel mai mare mafiot al regimului comunist  A sfârşit împuşcat FOTO Adevărul jpg
gaura Antartica jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net