Mută doar un băț de chibrit pentru ca ecuația să fie corectă. Poți să o faci? Doar 15% reușesc

Ultima actualizare:

Testul cu bățul de chibrit. Ideea este simplă: trebuie să rezolvi corect exercițiul, dar nu poți mișca decât un băț de chibrit pentru a ajunge la soluția corectă. Ce spui? Te încumeți? Și ca să fie și mai greu trebuie să îi dai de cap în doar 30 de secunde. O provocare pe care o lansăm și sperăm să o accepți.

Test cu bețe de chibrit.
Test cu bețe de chibrit.

Iată o ecuație matematică greșită: 2+2+5+6=16, compusă dintr-un total de 37 de bețe de chibrit. Trebuie să mutați unul dintre ele pentru a schimba unul dintre numere și a ajunge la ecuația corectă.

Răspunsul corect este în partea de jos a articolului.

Mulți utilizatori s-au chinuit în încercarea de a găsi soluția, deoarece puzzle-ul nu este deosebit de ușor și poate fi confuz. Va trebui să te gândești cu atenție pentru a ajunge la răspunsul corect. Încercați-vă din nou norocul și aruncați o ultimă privire asupra exercițiului înainte de a derula în jos pentru a dezvălui răspunsul.

Poți rezolva puzzle-ul cu chibritul?

Soluția puzzle-ului

image

Dacă nu ați reușit să vă dați seama, iată răspunsul: Tot ce trebuie să faceți pentru a ajunge la ecuația corectă este să mutați bățul vertical de jos în numărul 2 și să îl plasați exact în aceeași poziție – chiar în fața lui, deci obțineți numărul 3. După aceea, va apărea ecuația corectă: 2+3+5+6=16.

La ce ajută astfel de teste

Testele IQ cu bețe de chibrit au devenit un fenomen popular pe rețelele de socializare, oferind utilizatorilor o modalitate distractivă și provocatoare de a-și testa abilitățile de gândire logică și raționament.

Răspunsurile la aceste probleme necesită adesea gândire laterală, creativitate și abilități de rezolvare a problemelor, în loc de cunoștințe academice specifice. Prin urmare, testele IQ cu bețe de chibrit pot oferi o perspectivă asupra capacității unei persoane de a gândi logic și de a rezolva probleme într-un mod abstract și neconvențional.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net