Noua fiță: micro-bikini! Aceste costume de baie nu acoperă mai nimic. Imagini interzise cardiacilor

Ultima actualizare:

Ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place! Micro-bikini au crescut în popularitate în ultima perioadă, dar în acest an tendința pare că a fost dusă la extrem. Modelele de la Miami Swim Week (Săptămâna Înotului n.r) au pășit pe podium îmbrăcate într-o serie de costume de baie neobișnuite, care au lăsat totul la vedere.

Costum de baie din bandă adezivă, prezentat la Miami Swim Week. Iulie 2023
Costumul de baie din bandă adezivă este noul trend al anului (Foto: Profimedia)

Vara este aici, iar temperaturile sunt mai ridicate ca niciodată! Tendințele în materie de îmbrăcăminte de plajă din acest sezon par să țină cont de acest val de căldură care a pus stăpânire pe planetă. Dar cine are curaj să se dezbrace chiar atât de mult? Ei bine, brandurile de modă speră să le convingă pe reprezentantele sexului frumos să lase inhibițiile deoparte.

Articolele de plajă care au fost prezentate la celebrul eveniment Miami Swim Week sunt pe măsură. Modelele curajoase au îmbrăcat cel mai popular trend al anului – micro-bikini. Costumele de baie minuscule nu sunt o noutate în lumea modei, vedete internaționale precum Kim Kardashian și-au etalat silueta în bikini din ce în ce mai mici în ultimii ani.

Model îmbrăcat cu costum de baie din bandă adezivă, Miami Swim Week. Iulie 2023
Există și varianta colorată a costumului de baie din bandă adezivă (Foto: Profimedia)

Dar în acest an, tendința a fost dusă la un nivel cu totul nou. Evenimentul anual de modă, care a început pe 4 iulie și se va desfășura până pe 11 iulie, este cunoscut pentru prezentarea unor stiluri îndrăznețe – însă 2023 poate fi cel mai curajos an de până acum. Manechinele au pășit pe podium îmbrăcate în costume de baie realizate din curele, bandă adezivă sau dantelă complet transparentă.

Brandul The Black Tape Project a prezentat doar costume de baie din bandă adezivă. Joel Alvarez este designerul din spatele acestei companii. El a dezvăluit că „îmbracă” personal toate modelele, înainte de prezentare. Controversatul creator de modă a devenit cunoscut în 2018, după ce a șocat cu articolele sale de plajă, la Săptămâna Modei de la New York. De atunci, costumele sale de baie au devenit din ce în ce mai sexy.

Un model imbrăcat într-un costum de baie din bandă adezivă albă, cu ținte
Modelele curajoase și-au etalat formele, la Miami Swim Week (Foto: Profimedia)

S-a inventat slipul de mireasă

image

Un alt brand care a ieșit în evidență la acest eveniment a fost Ema Savahl Couture, care a propus costume de baie...de mireasă. Da, ați citit bine! Ei bine, femeile care își doresc o nuntă nonconformistă pe plajă pot opta pentru un astfel de model de bikini. Nu lipsește, desigur, voalul, însă nici aceste costume albe din voal sau dantelă nu acoperă mare lucru. Rămâne de văzut ce dive vor avea curajul să vină la altar îmbrăcate, sau mai bine zis dezbrăcate, așa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
statie metrou jpg 2 jpg
555 (9) jpg
marea unire png
bord masina jpg
Job jpg
vas toaleta jpg
femeie la volan   soferita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net