Corpul ăsta a făcut-o „Mica Sirenă”! Imagini incendiare cu Halle Bailey

Halle Bailey (23 de ani), actrița care o interpretează pe Ariel în noul film Disney „Mica Sirenă”, și-a uimit fanii! Starul de la Hollywood s-a fotografiat într-un costum de baie minuscul, de culoare albă, care i-a evidențiat silueta de…sirenă.

Halle Bailey, în rolul lui Ariel din Mica Sirenă
Halle Bailey o joacă pe Ariel, în noul film Disney „Mica Sirenă”

Halle Bailey, mândră că a jucat-o pe Ariel

„Fata visurilor tale”, a scris Halle Bailey, care are o avere de 1 milion de dolari, în dreptul fotografiilor publicate pe contul său oficial de Instagram. Halle a fost distribuită în rolul lui Ariel în remake-ul filmului „Mica Sirenă”, lansat în mai, peliculă ce a primit recenzii mixte pe Metacritic, unii fani ai clasicului din 1989 evaluându-l ca fiind mediocru sau nesatisfăcător.

Halle Baile, într-un costum de baie alb. Iulie 2023
Halle Bailey s-a fotografiat în costum de baie (Foto: Instagram)

De când Disney a anunțat în iulie 2019 că Halle, o actriță de culoare, o va interpreta pe sirena Ariel, compania a primit reacții furioase în mediul online. Bailey nu s-a lăsat doborâtă de gurile rele și a declarat că este mândră că a interpretat personajul ei preferat din copilărie.

Bailey a explicat că i-ar fi plăcut să vadă personajul iconic Ariel interpretat de o actriță de culoare când era ea mică, pentru că i-ar fi marcat pozitiv copilăria și stima de sine.

„Ar fi însemnat mult pentru mine. Mi-ar fi schimbat încrederea în mine, totul. Lucruri care par atât de mici pentru toți ceilalți, sunt atât de mari pentru noi” a dezvăluit Halle Bailey, citată de tabloidul britanic Daily Mail

Bailey a cunoscut faima ca membru al duo-ului muzical Chloe x Halle, alături de sora ei, Chloe Bailey (25 de ani). Halle și Chloe au lansat două albume, The Kids Are Alright și Ungodly Hour, și au fost nominalizate de cinci ori la premiile Grammy. În martie, Chloe a lansat primul ei album solo, intitulat In Pieces, iar mai târziu a pornit într-un turneu național. Surorile au cochetat cu actoria de la o vârstă fragedă, interpretând diverse roluri mici, înainte de a se muta din Mableton, Georgia, la Los Angeles, în 2012.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
ela craciun 3 jpg
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net