Nu e o glumă! Cel mai „educat" cățel își face nevoile în toaleta stăpânului. VIDEO hilar

Câinii, cele mai iubite animale de companie, nu contenesc să ne surprindă pe noi, oamenii. Pe zi ce trece, observăm cu ușurință faptul că ei ajung să copieze anumite comportamente ale stăpânilor lor, unele de-a dreptul surprinzătoare. Ei bine, în clipul video pe care Click! ți-l prezintă astăzi, vei face cunoștință cu cel mai educat câine, care își face nevoile așezat pe vasul de toaletă din casa stăpânului lui.

Un câine a fost filmat când își făcea nevoile în baia stăpânului / foto: Pixabay
Un câine a fost filmat când își făcea nevoile în baia stăpânului / foto: Pixabay

Pe platforma Facebook, a devenit viral clipul video care ilustrează comportamentul ireproșabil al patrupedului, preocupat să facă lucrurile „ca la carte”. Cu ajutorul camerei de filmat a telefonului, un internaut și-a filmat cățelul în timp ce își făcea nevoile la baie, asemenea unui om.

Leșini de râs! Clipul video care a împânzit Internetul

Filmarea cu patrupedul a intrat în atenția internauților și a făcut subiectul unor adevărate crize de râs. Clipul video de mai jos este dovada vie că animalele noastre de companie, în cazul de față – câinii, au capacitatea de a ne copia cu ușurință gesturile și comportamentul.

https://www.facebook.com/reel/6162333600491065?s=chYV2B&fs=e

A fost dovedit științific! Câinii copiază comportamentul stăpânilor

Ipoteza conform căreia câinii copiază comportamentul și preiau anumite gesturi ale stăpânilor săi, a primit validare din partea cercetătorilor austrieci. Aceștia susțin faptul că, un patruped, are capacitatea de a imita comportamentul anxios al stăpânului, în urma unui studiu la care au participat peste 100 de animale și stăpânii lor.

Doctor Schoberl, de la Universitatea din Viena, susține că rezultatele studiului au demonstrat faptul că, trăsăturile de caracter ale unei persoane, sunt influențate de comportamentul câinelui său. Ei au capacitatea de a „citi” emoțiile și expresiile faciale ale oamenilor. De asemenea, câinii au un efect pozitiv în viața stăpânilor săi, ajutându-i să devină mai buni.

„Rezultatele noastre arată că proprietarii și câinii formează cupluri sociale și se influențează reciproc, trecând mai ușor peste situații stresante”, a declarat dr. Schoberl, conform BBC News.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net