Nuntă cu scântei! Cum s-a răzbunat un mire pe soția lui, după ce a fost înșelat cu cavalerul de onoare. Nimeni nu se aștepta la așa ceva

Un mire și-a folosit discursul din ziua nunții pentru a demasca aventura miresei sale cu cavalerul de onoare, folosind fotografii ca dovadă. Totul a fost dezvăluit în cadrul podcastului The Unfiltered Bride, iar telespectatorii au rămas uimiți.

Cum s-a răzbunat un mire pe soția lui
Cum s-a răzbunat un mire pe soția lui

Potrivit Daily Star, mirele înșelat a expus ceea ce i s-a întâmplat într-un mod pe care cei doi amanți nu îl vor uita vreodată. Acesta a ănceput toastul într-un mod absolut normal, însă ce a urmat i-a lăsat mască pe toți. 

„Au făcut nunta, mirele și mireasa. O ceremonie frumoasă și o recepție cu băutură și mâncare, oamenii s-au așezat și au mâncat. Discursurile au avut loc după. Mirele s-a ridicat în picioare și a spus:  <<Chiar înainte de a începe cum trebuie, sunt plicuri care vin acum, dacă ați putea să le deschideți cu toții. Da, sunt poze cu mireasa care se culcă cu cavalerul de onoare, așa că voi pleca acum>>”, a relatat gazda podcastului.

După ce mirele i-a demascat pe cei doi, acesta împreună cu toată familia sa s-au ridicat și au plecat, pur și simplu. „Familia miresei a plătit pentru tot. Asta-i karma" a spus una din cele două gazde ale emisiunii transmise pe internet.

Bineînțeles, comentariile internauților au început să curgă. Aceștia au blamat-o pe mireasă infidelă și pe cavalerul de onoare trădător și mulți au afirmat că și ei ar fi procedat la fel. Se pare că minciuna are picioare scurte și dacă nu ești onest poți ajunge în astfel de situații regretabile.

Un utilizator a scris: „Viața este despre sincronizare!!! Ce legendă !!!" Altul a spus: „Nu-l învinovățesc deloc!!! Și eu aș face la fel". Încă o persoană nelămurită de situație a comentat: „Dar dacă erau la recepție și țineau discursuri, înseamnă că au avut deja ceremonia și el s-a căsătorit cu ea..." La care cineva a răspuns: „Poate obține anularea cu ușurință datorită dovezilor de infidelitate, bănuiesc."

image
image
image
image
image
image
ryanair foto shutterstock
urs freepik jpg
DJ Lalla Laura Rosca Sursa Facebook LR jpg
1 fobie jpg jpeg
picioare femeie pexels jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (6) jpg
avion wizz air pe aeroportul suceava FOTO 7iasi ro jpeg
image
actualitate.net