O femeie și-a pierdut toate membrele după ce a mâncat pește! Care a fost cauza unei asemenea tragedii

Care este cel mai rău lucru care ni se poate întâmpla atunci când mâncăm pește? Probabil că cei mai mulți dintre noi ar răspunde acestei întrebări într-un mod destul de rezervat, menționând că poate nu ne va plăcea gustul sau cum a fost gătit peștele. Cei mai cinici se pot gândi la oasele acestuia, care pot rămâne în gât. Ei bine, din păcate, o femeie din Statele Unite și-a pierdut toate membrele după ce a mâncat un pește care nu a fost gătit cum trebuie.

Peștele i-a distrus viața unei femei / foto: Shutterstock
Peștele i-a distrus viața unei femei / foto: Shutterstock

Cu siguranță că niciunul dintre noi nu ne-am imagina vreodată că întreaga noastră viață poate fi distrusă de un banal pește. Dacă am fi întrebați care ar putea fi cel mai rău lucru pe care credem că l-am putea păți din cauza peștelui, probabil că nimeni nu ar da cine știe ce răspunsuri dramatice.

Cei mai mulți ne putem gândi că nu ne va plăcea gustul, sau rețeta aleasă, în timp ce cinicii dintre noi se pot teme de oase. Ei bine, potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, unei femei din Statele Unite i-au fost amputate toate membrele după ce a mâncat un pește care nu a fost gătit corespunzător!

O femeie și-a pierdut toate membrele din cauza unui pește

Laura Barajas (40 de ani), a cumpărat peștele luna trecută, dintr-o piață din orașul San Jose (Caliornia), iar apoi l-a gătit personal. Mai precis, este vorba despre un pește tilapia, iar după ce a terminat masa, femeia a petrecut o lună întreagă prin spitale, luptând cu bacteria Vibrio vulnificus, din acest pește. În cele din urmă, toate membrele ei au fost amputate.

Conform sursei, această bacterie provoacă aproximativ 80.000 de îmbolnăviri pe an, în Statele Unite. Ea poate provoca diaree, crampe stomacale, dureri, umflături, cât și febră. Cele mai comune surse ale îmbolnăvirii cu această bacterie sunt stridiile și crustaceele care nu au fost gătite suficient. Se pare că Vibrio vulnificus a devenit mai comună în ultimul timp, datorită creșterii temperaturii apelor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net