O regiune superbă din Italia te plătește să o vizitezi. Oferta ține până în vara lui 2023

Ultima actualizare:

Cine nu iubește Italia? Peisaje de vis, orășele cochete și mâncare delicioasă! Una dintre cele mai căutate destinații de vacanță din întreaga lume are o surpriză pentru turiști. O regiune din peninsulă te plătește ca să o vizitezi, notează CNN. 

image

Pentru a profita de această ofertă trebuie să mergem în nord-estul îndepărtat al Italiei. Mai exact, în Friuli Venezia Giulia, unde călătoriile vizitatorilor vor fi rambursate dacă aceștia se deplasează cu trenul de oriunde de pe teritoriul țării.

Mai mult, călătorii vor primi și un card care oferă intrare gratuită la muzee, transport public gratuit și reduceri în alte locuri. Sună superb, nu-i așa? Există, totuși, o condiție care trebuie îndeplinită.

Vezi și: Insula din Grecia pe care ai ignorat-o fără să vrei! Turiștii spun că e un paradis

Friuli Venezia Giulia este regiunea din Italia care te plătește să o vizitezi

Turiștii care vor să obțină această ofertă inedită trebuie să se cazeze cel puțin două nopți la un hotel care participă la inițiativă. Promoția este valabilă până la 31 mai 2023.

PromoTurismoFVG - consiliul local de turism - va rambursa biletele de tren intern ale călătorilor care sosesc în orașele Trieste și Udine, precum și în stațiunile de coastă Grado și Lignano Sabbiadore, în încercarea de a promova călătoriile durabile, conform sursei citate, scrie Adevărul.

Turiștii pot călători cu trenurile Trenitalia, administrate de stat, folosind liniile regionale regulate, Intercity și liniile de mare viteză Freccia. În cazul rezervării unui pachet de două nopți, prețul biletului de tren dus-întors va fi dedus ca reducere din suma totală.

Sigur te interesează: Insula din Grecia fără români! „Încă nu a fost descoperită de «Melteanus Autenticus»"

Intrare gratuită la muzee și alte beneficii

Această regiune din nord-estul Italiei are multe puncte de atracție. Turiștii vor găsi galerii de artă, peisaje montane, întinderi uriașe de podgorie, dar și unele dintre cele mai bune plaje din Italia.

Cei care participă la promoție vor primi, de asemenea, un FVGcard, care oferă intrare gratuită și cu reducere la muzee și la tururile ghidate puse la dispoziție de consiliul de turism. Acesta mai include reduceri pentru servicii (piscine, teatru, etc) și intrare gratuită sau redusă la expoziții speciale, precum expoziția Banksy din Trieste, care are loc din noiembrie până în aprilie.

Poate te interesează: Minunile necunoscute ale capitalei Rivierei Turciei! De ce să alegi Antalya pentru concediu?

Este foarte important de precizat că biletele dus-întors trebuie să fie de la una dintre cele cinci stații: Latisana-Lignano-Bibione, Cervignano-Aquileia-Grado, Trieste Airport, Trieste Centrale sau Udine.

Totodată, rezervarea la unul din hotelurile care participă la promoție trebuie să fie făcută cu mai mult de trei sau cinci zile înainte de călătorie, în funcție de destinație. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net