Obiectul care îndepărtează energiile negative din casă! Sfaturi din feng shui pentru o viață liniștită

Obiectul care îndepărtează energiile negative din casă dezvăluit de experții din feng shui! Click îți spune sfaturile acestora!

decoratiuni feng shui shutterstock 1868255917 jpg

Obiectul care te scapă de energiile negative din casă

Experții în feng shui recomandă să scăpăm de toate obiectele vechi, sparte, stricate sau primite în dar de la oameni cu care nu mai interacționăm pentru a scăpa de eenrgiile negative din casă. În același timp este bine să nu înghesuim mobila și să nu o lipim de perete pentru a lăsa energia să circule liberă fără blocaje. Pentru a a aduce un strop de pozitivism și energie pozitivă în locuință există un obiect special pe care îl putem folosi. 

Focul este un element esențial pentru a avea un feng shui echilibrat într-o casă. Focul este în primul rând un element masculin care este responsabil pentru energia, pasiunea, înțelegerea din casa. Pe lângă sobele și șeminee pe lemne, lumânările sunt una dintre cele mai bune și mai accesibile surse de energie de foc pentru casa ta. Elementul foc este puternic asociat cu direcția de sud, dar asta nu înseamnă că nu poți plasa lumânări în alte încăperi. 

Lumânările sunt un instrument puternic în feng shui pe care îl poți folosi în avantajul tău, dar unii pasionați de feng shui sunt reținuți în privința acestui element. La urma urmei, focul are un mare potențial de a aduce energie distructivă și haotică dacă este plasat incorect. Din acest motiv, este important să-ți alegi lumânările și locația cu mare atenție. 

Lumânările roșii aduc faimă și succes / foto arhivă Click
Lumânările roșii aduc faimă și succes / foto arhivă Click

Cele mai bune culori pentru lumânări parfumate

Cele mai bune culori de ceară de lumânare în feng shui sunt roșu, portocaliu și alb. Roșul simbolizează focul în forma sa cea mai puternică și reprezintă reputația, faima și puterea familiei tale. Roșul poate fi folosit și pentru a îndepărta energiile negative. Lumânările portocalii aduc înțelepciune, pace, pozitivitate și cunoaștere, în timp ce lumânările albe reprezintă bucurie, curățare spirituală și gânduri cerești. De asemenea, poți crea un spațiu cu mai multe culori de lumânare în funcție de intenția ta. De exemplu, lumânările roșii și roz vă pot aduce noroc în dragoste.

Este indicat să optați pentru lumânări din ceară de albine. Acestea generează mai multă energie pură și sunt mai bune pentru sănătatea ta decât ceara de parafină toxică. Evitați lumânările cu miros foarte dulce și alegeți ceva cu un miros subtil de cum ar fi lavandă în dormitor sau bumbac proaspăt în baie. Alte arome calmante sunt bambus, aloe, vanilie, lemn de santal, nucă de cocos sau citrice.

În feng shui este important unde plasezi obiectele. Direcția de sud este cea mai puternică zonă când vine vorba de elementul foc, așa că aprinderea unei lumânări roșii aici proliferează recunoașterea și ar putea atrage chiar o promovare a unui loc de muncă, o mărire de salariu sau laudă academică.

În plus, sudul, sud-vestul și nord-estul sunt, de asemenea, direcții cheie pentru a plasa elementul foc. O lumânare roșie în camera din sud-vest vă va ajuta să vă dezvoltați viața socială și să legați prietenii benefice. Dacă înveți ceva nou sau începi o nouă provocare, plasează o lumânare portocalie sau roșie în camera de nord-est pentru a spori cunoștințele, înțelepciunea și abilitățile. Oriunde vă puneți lumânarea, asigurați-vă că nu este o zonă aglomerată sau îndesată într-un colț. O măsuță de cafea sau o insulă în bucătărie sunt spații ideale. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net