Părintele Ioan Istrati, despre minunea făcută de Sfântul Ioan Rusul. O femeie bolnavă de cancer abdominal s-a vindecat complet

Ultima actualizare:

Pe 27 mai, creștinii ortodocși sărbătoresc viața Sfântului Ioan Rusul. Cu această ocazie specială, părintele Ioan Istrati a relatat una dintre povestirile uimitoare care ilustrează puterea și milostivirea acestui sfânt iubit. Este vorba despre cazul unei femei diagnosticată cu o afecțiune gravă, care a fost mărturia unei minuni.

Părintele Ioan Istrati. Foto: Facebook.
Părintele Ioan Istrati. Foto: Facebook.

Visul în care i-a apărut Sfântul Ioan Rusul

Conform spuselor părintelui, acum un an, o femeie a fost diagnosticată cu cancer abdominal într-o etapă avansată. Durerea și disperarea o copleșeau, iar mama sa a încercat să o consoleze oferindu-i o cărticică cu Sfântul Ioan Rusul. Cu toate acestea, în furia ei și în agonie, femeia a aruncat cartea, respingând ajutorul ceresc.

Însă, într-un vis uluitor, Sfântul Ioan Rusul i s-a arătat și i-a promis că va fi prezent la operația sa, ținând mâna chirurgului în care acesta ține bisturiul, pentru a îndepărta boala și a-i reda sănătatea. Acest mesaj divin a adus o rază de speranță în inima femeii.

Părintele Ioan Istrati relatează că femeia s-a trezit găsind cărticica cu rugăciunile Sfântului Ioan exact pe locul unde se afla tumora abdominală. Această întâmplare i-a întărit credința, iar ea s-a dus la Biserică pentru a primi rugăciunile și binecuvântarea preoților.

Femeia s-a vindecat complet

Cu credință neclintită, femeia s-a internat și s-a pregătit pentru operație. Lipsindu-i resursele financiare, ea și-a pus încrederea în ajutorul Sfântului Ioan Rusul, lăsând un plic adresat chirurgului, în care a scris că este sigură că sfântul îl va îndruma și îl va ajuta. „Știu că Sfântul Ioan vă va ține mâna cu bisturiul. Vă mulțumesc pentru tot”, i-a scris femeia. 

Minunea s-a adeverit, iar doctorul, impresionat de gestul femeii și de credința ei, a mers înainte cu operația având în inimă puterea divină. Astfel, femeia s-a vindecat complet, iar povestea sa este un simbol al credinței și al puterii vindecătoare a sfinților.

Părintele Ioan Istrati a ținut să sublinieze faptul că, sfântul Ioan Rusul este prezent în viețile credincioșilor săi și îi veghează cu iubire și grijă divină.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sala de judecata jpg
image
image
image
image
image
image
6 front Dacia 1 jpg
mangalia criminala jpg
lacey cea mai desteapta gaina jpg
bratari 7 chakre (1) jpg
vara caldura record 2024 jpg
Pod Giurgiu lucrari la carosabil 800x600 jpg
admitere liceu jpeg
slabire pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net