Pasiunea nebună a secolului: ritualul din dormitor prin care Napoleon era cucerit total de iubita lui, Josephine

Ultima actualizare:

Când vine vorba despre femeile care au trecut prin viața și patul lui Napoleon Bonaparte, acestea au fost doar capricii care au dispărut la fel de repede cum au și apărut. Dintre toate însă numai pe una a iubit-o și aceea este Josephine, cea care a reușit să îl prindă în mrejele dragostei și care l-a cucerit cu abilitățile sale fantastice în ceea ce privește plăcerile carnale. Josephine a fost regina inimii lui Napoleon, singura femeie care i-a luat mințile împăratului.

Ritualul din dormitor prin care Napoleon era cucerit total de iubita lui, Josephine
Ritualul din dormitor prin care Napoleon era cucerit total de iubita lui, Josephine

Josephine, iubirea vieții lui Napoleon Bonaparte

După mai multe întâlniri, mai mult sau mai puțin pasionale, cu tot felul de femei, Napoleon se îndrăgostește nebunește de Josephine de Beauharnais, la finele anului 1795, când avea 26 de ani. În contrast cu Napoleon, Josephine era o femeie elegantă și fermecătoare, cu o siluetă subțire, păr castaniu și ochi întunecați strălucitori. Ajunsă la vârsta de 32 de ani, era văduvă și mama a doi copii, fiind în același timp iubita lui Paul Barras, un influent membru al directoratului care exercita puterea în Franța. Datorită necesității sale de a fi susținută financiar pe termen lung și datorită pasiunii profunde pe care Napoleon o nutrea pentru ea, dar și pentru că prin intermediul ei avea acces la cercuri politice și sociale importante, cei doi au hotărât să își unească destinele prin căsătoria lor la data de 9 martie 1796.

Între ei a fost o dragoste la extreme, când pasională și plină de iubire, când exagerat de dramatică. Chiar dacă la început nu l-a iubit și chiar l-a și înșelat, Josephine s-a îndrăgostit teribil de Nepoleon, iar crizele sale de gelozie nu-și aveau seamăn. 

Josephine ar fi fost o adevărată maestră care l-a cucerit pe împărat cu tehnicile sale sexuale de neegalat. Una dintre ele se numea „zig-zag”. Printre plăcerile fără margini ale lui Napoleon era să atingă cu mâna femeile în zonele intime și să le aducă la orgasm. 

După ce au făcut prima dată dragoste în 1795, el i-a scris lui Josephine: „M-am trezit plin de tine. Amintirea serii îmbătătoare de ieri nu mi-a mai dat odihnă simțurilor. Dulce și incomparabilă Josephine... Buzele tale au o flamă ce mă arde! Ne vedem în 3 ore, până atunci nu mă săruta, căci sărutările tale îmi mistuiesc sufletul!”.

Chiar și el însuși era mirat de puterea pe care o avea asupra lui. Printre alte alinturi pe care le folosea pentru Josephine, împăratul folosea un apelativ cel puțin neobișnuit pentru zonele intime ale iubitei sale: „mica mea pădure neagră”, scrie okmagazine.ro.

Fimul „Napoleon” face senzație

Lansat în 2023, "Napoleon" este un film istoric remarcabil, atât regizat cât și produs de maestrul Ridley Scott, cu un scenariu semnat de David Scarpa. Inspirat din evenimentele reale din viața lui Napoleon Bonaparte, acest film aduce în prim-plan ascensiunea liderului francez la putere și relația complexă pe care o întreține cu împărăteasa Joséphine.

În distribuție, Joaquin Phoenix oferă o interpretare memorabilă în rolul lui Napoleon, ilustrând cu talent zbuciumul și gloria acestui personaj istoric iconic. Vanessa Kirby completează echipa într-un mod strălucitor, aducând la viață figura puternică și enigmatică a împărătesei Joséphine. Dacă numele Vanessei Kirby sună familiar, este posibil să o recunoașteți din serialul de succes "The Crown", unde a jucat în mod remarcabil rolul Prințesei Margaret în tinerețe, fiind sora Reginei Elisabeta.

"Napoleon" a avut premiera la Salle Pleyel din Paris pe 14 noiembrie 2023 și a fost lansat în Statele Unite și Regatul Unit pe 22 noiembrie 2023, fiind distribuit de Columbia Pictures și Apple Original Films prin intermediul Sony Pictures Releasing, înainte de a fi difuzat ulterior pe platforma Apple TV+.

image
image
image
image
image
image
cimpanzeu valencia jpg
Bloc apartament fatada Bucuresti locuinta FOTO Shutterstock
bani pensie jpg
parlament1 jpg
Al Di Meola  jpg
ananas rubyglow jpg
Avion cargo Boeing 747   800 shutterstock 527865682 jpg
casatorie creier jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net