Plaja din Europa care se află în top 3 cele mai frumoase destinații de vacanță. Merită vizitată cel puțin o dată în viață

Maldive, Thailanda sau Zanzibar pălesc în fața uneia dintre cele mai frumoase plaje din toată Europa. Potrivit unui clasament actualizat Tripadvisor 2024, motorul de căutare turistic american înființat în anul 2000 și care oferă consultanță legată de călătorii, ne anunță că în Portugalia se află Paradisul pe Pământ - Praia da Falésia. 

Cele mai frumoase plaje din Europa / foto: Pixabay
Cele mai frumoase plaje din Europa / foto: Pixabay

Plaja se află localizată pe coasta Algarve și are o lungime de 200 de kilometri. Aceasta a mai apărut în clasament pentru prima dată anul trecut, aflându-se pe locul 6, comparativ cu anul 2024, când a fost plasată în top 3 cele mai frumoase plaje. 

Praia da Falésia, locul pe care trebuie să-l vizitezi cel puțin o dată în viață 

Atunci când vine vorba de vacanțe și concedii, din ce în ce mai mulți români au decis să renunțe la opțiunile turistice din țara noastră, în schimbul unor destinații exotice de vis. 

Praia da Falésia se numără printre acestea, fiind considerată una dintre cele mai frumoase plaje, impresionând turiștii din întreaga lume datorită locurilor mirifice, porțiunea de coastă fiind evidențiată de: „stâncile sale de nisip roșu, plaja cu nisip auriu și apa albastră scânteietor”,  care a fost distinsă cu „Steagul Albastru”.

Spiaggia dei Conigli, Lampedusa, Italia

Tripadvisor vine în atenția turiștilor cu o altă plajă preferată de către majoritatea dintre aceștia: Spiaggia dei Conigli, Lampedusa, Italia. 

Golful de pe peninsula italiană Lampedusa din Marea Mediteraneană mai este supranumită „Rabbit Beach”, grație multitudinii de iepuri. De asemenea, turiștii care vor să-și planifice o vacanță în acest mic colț de Rai trebuie să știe că beneficiază de locuri de parcare gratuite și mijloace de transport în comun puse la dispoziția lor. 

Playa de La Concha, San Sebastian, Spania

O altă destinație de vis o reprezintă Playa de La Concha, San Sebastian, Spania, care este de-a dreptul imensă și impresionant de frumoasă! Plaja la Concha este suficient de mare - aproximativ 54.000 de metri pătrați și se întinde sub forma unui semicerc. 

Panoramica este fabuloasă, plaja fiind localizată între  masivele stâncoase ale Monte Igueldo și Monte Urgull.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net