Polițiștii antidrog, surprinși când au ajuns în baia unui traficant român! Acesta nu apucase să tragă apa

Ultima actualizare:

Poliția a capturat mai mulți traficanți de droguri din întreaga țară, miercuri, 19 octombrie, dar, în cazul unuia, agenții au avut parte de o surpriză amuzantă. Când au ajuns în toaleta respectivului, pe agenți mai că i-a cuprins regretul.

Poliția a găsit vasul pictat cu o pastă verzuie

Vasul toaletei era „pictat” de o pastă verzuie, într-o primă fază situația părând că traficantul a fost surprins în situația nefericită de a nu-și fi încheiat total socotelile cu baia. În realitate, acesta aruncase mai multe plante de canabis, gata de comercializare în vas, dar nu a mai apucat să tragă apa așa cum trebuie, pentru ca „marfa” să fie evacuată.

Citește și: Știrile Pro TV: Nosfe ar fi murit din cauza consumului de droguri

Miercuri dimineață au fost efectuate, în toată țara, peste 300 de percheziții domiciliare și au fost emise mai mult de 400 de mandate de aducere, în dosare care vizează grupări de trafic de droguri, trafic de persoane și minori sau trafic de migranți, transmite Poliția Română, anunță Adevărul.

Şase percheziţii domiciliare s-au desfăşurat miercuri dimineaţă în judeţele Ilfov şi Călăraşi, într-o cauză având ca obiect comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc.

Vezi și: Concubina nașului Adelinei Pestrițu, anchetată în dosarul traficului de droguri

În cauză s-a reţinut că, din luna martie a acestui an, mai mulţi inculpaţi, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, au comercializat, în mod repetat, droguri de risc (canabis) şi de mare risc (cocaină) consumatorilor din judeţul Călăraşi. Percheziţii domiciliare au loc și în judeţul Timiş, la membrii unei grupări infracţionale organizate implicate în traficul intern şi internaţional de droguri de risc şi mare risc, dar şi de substanţe cu efecte psihoactive.

Nu rata nici: Trei eleve, internate după ce au consumat droguri într-o școală de elită din București

Principala modalitate de aprovizionare cu droguri a grupării a constat în plasarea de comenzi prin intermediul darknetului şi prin expedierea unor pachete prin intermediul unor firme de coletărie, în special din Olanda şi Germania, pe parcursul cercetărilor reuşindu-se documentarea unor transporturi de droguri sau substanţe cu efecte psihoactive de ordinul kilogramelor, realizate prin intermediul coletelor şi a trimiterilor poştale, potrivit DIICOT.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net