Poți locui gratuit în casa lui Moș Crăciun din Laponia! Iată ce trebuie să faci

Magia Crăciunului poate fi resimțită în adevărata sa formă în cabana lui Moș Crăciun, din Laponia, Finlanda. Compania americană Airbnb a pus la bătaie un sejur gratuit pentru o familie cu doi copii. Norocoșii vor putea să îl ajute pe Moș Crăciun să citească scrisorile primite de la cei mici, dar și pe elfi să împacheteze cadourile.

Zborurile dus-întors sunt incluse în sejur

Casa lui Mos Craciun Laponia
Moș Crăciun a fost de acord să primească vizitatori într-una din casele lui (Foto: Airbnb)

Cabana poate fi rezervată începând cu 11 decembrie, iar o familie norocoasă va sta gratuit timp de trei nopți în Satul lui Moș Crăciun, din Rovaniemi. Oaspeții vor avea incluse micul dejun și cina, dar și zborurile dus-întors, de la aeroportul Heathrow din Londra. Sejurul gratuit din perioada 18-21 decembrie nu se va rezerva pe bază de concurs, ci pe principiul de primul sosit, primul servit, direct de pe site-ul Airbnb.

Regulile impuse sunt următoarele: sejurul este destinat pentru doi adulți cu vârsta de peste 18 ani și doi copii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani. Totodată, zborurile gratuite dus-întors sunt oferite doar de pe aeroportul Heathrow din Londra. Deci cei din alte țări vor fi nevoiți să-și plătească singuri călătoria până în Marea Britanie. Cazarea constă într-o noapte la Cabana lui Moș Crăciun, situată în apropierea Oficiului Poștal, și alte două nopți într-o căsuță din Rovaniemi, tot în celebrul Sat al lui Moș Crăciun.

Așa arată dormitorul (Foto: Airnbnb)
Așa arată dormitorul (Foto: Airnbnb)

Elfii au decorat camerele de Crăciun, pentru ca vizitatorii să simtă magia sărbătorilor de iarnă. Casele sunt dotate cu mobilier tradițional din Laponia și dispun de toate facilitățile necesare. Viitoarele ajutoare ale Moșului vor primi, de asemenea, și o uniformă corespunzătoare de elf și vor fi puși la treabă!

Printre sarcinile pe care le vor avea de îndeplinit noii ucenici ai Moșului se numără: sortarea scrisorilor pentru copiii buni și cei răi, golirea cutiilor poștale și ștampilarea corespondenței speciale care ajunge la Cercul Arctic. Oaspeții vor fi răsplătiți zilnic cu un ospăț tradițional finlandez și vor avea ocazia să ia masa cu Moș Crăciun, plimbări cu un snowmobil prin pădurile din Laponia, dar și o excursie unde vor putea admira Aurora Boreală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
miri  foto   Shutterstock jpg
cancer jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (1) jpg
enescu jpg
image png
eyes 1850812 1280 jpg
pensii png
shutterstock 2232363859 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net