Prea sexy pentru parcul de distracții: «Sunt discriminată pentru că am sânii mari»

Whitney Paige Venable (27 de ani) a fost rugată să-și acopere decolteul într-un parc de distracții tematic pentru că sânii ei îi făceau pe ceilalți să se simtă „inconfortabil”. Modelul a povestit că era îmbrăcat în  pantaloni scurți și bustieră, atunci când a fost oprit la intrare de angajații parcului.

Whitney Paige Venable este un model american (foto: Instagram)
Whitney Paige Venable este un model american (foto: Instagram)

Citește și: Paige Spiranac: «Dacă vă uitați la sânii mei vă face bine la sănătate» 

Aceștia i-au spus că va trebui să-și acopere bustul generos, dacă vrea să i se permită intrarea. Cu toate acestea, Whitney a insistat că și alte femei purtau ținute similare în momentul incidentului. „Simt că am fost discriminată din cauza mărimii sânilor mei. Am observat că alte persoane se holbau și m-am simțit foarte jenată. A fost umilitor pentru mine”, a declarat ea, conform tabloidului britanic Mirror.

Vrea ca experiența ei să fie model pentru alte femei

Mai mult, Whitney spune că a mai trecut prin incidente similare și speră că experiența ei să fie un exemplu pentru alte femei care au fost discriminate la fel ca ea. „M-am simțit umilită și jenată. Mi s-a spus că trebuie să-mi schimb «bluza» pentru a putea intra. Cred că este pentru că am sânii natural mari și asta îi face oamenii inconfortabili, dar în măsura în care eu știu că hainele mele nu au fost împotriva regulilor” , a dăugat ea.

Așa era îmbrăcată Whitney în parcul de distracții (foto: Captură video)
Așa era îmbrăcată Whitney în parcul de distracții (foto: Captură video)

Iată și: Paradă de sâni la Critics' Choice Awards 2023! Kate Hudson i-a lăsat pe toți mască 

Whitney, din SUA, și prietenul ei s-au filmat în timp ce așteptau să intre în parcul tematic, iar imaginile arată că au fost opriți la intrare, în timp ce un membru al personalului îi spune femeii că ținuta ei este „nepotrivită”. În clip, modelul poate fi auzit spunând: „Deci, ei cred că topul meu este nepotrivit pentru Universal și avem o problemă acum. Se pare că am să merg să mă schimb într-o bluză mai adecvată, chiar dacă am văzut o mulțime de oameni aici, în sutien sport și topuri scurte”.

Vorbind despre incident câteva luni mai târziu, femeia a spus că ea crede că a fost „vizată” din cauza sânilor mari și a cerut oamenilor să nu mai „sexualizeze” persoanele cu forme mai voluptoase.

«M-am simțit umilită și jenată» (foto: Instagram)
«M-am simțit umilită și jenată» (foto: Instagram)

Vezi și: Darcy Diamond: «Fiul meu este discriminat, din cauză că joc în filme pentru adulți» 

Nu este prima dată când modelul trece prin astfel de incidente

 „Simțeam că sunt vizată și era vara așa că era cald, nu prea înțelegeam care era problema, dar faptul că am sânii mari se pare că atrage atenția. Am ajuns să îmi pun o bluză peste sutienul sport, pe care prietenul meu o avea în mașină. Dar tot l-am dat jos mai târziu în parc pentru că era cald. Și faptul că am avut o problemă din cauza bustului meu chiar m-a enervat. Femeile mai mici pot purta orice doresc - sânii mari sunt prea sexualizați", a încheiat modelul american.

Aceasta nu este prima dată când modelul s-a lovit de discriminări pentru felul în care arată. În 2021, Whitney a susținut că i s-a interzis accesul pe Twitter deoarece era „prea sexy”, iar oamenii i-au raportat imaginile pentru că erau „geloși” pe frumusețea ei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

FotoJet jpg
Faimosi Survivor camp jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
cub vica blochina png
7 vedete la sag awards jpg jpeg
Michael Klein, Facebook jpg
ceai somn jpg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
image
image
image
image
image
image
ceai somn jpg
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea