Prințesa Charlene, apariție răvășitoare de Ziua Națională. Ce ținute a purtat soția Prințului Albert de Monaco

Duminică, 19 noiembrie, Monaco a sărbătorit Ziua Națională, ocazie în care a fost comemorat centenarul prințului Rainier al III-lea, care, împreună cu soția sa, prințesa Grace, a fondat dinastia modernă a țării. Cu această ocazie, Prințesa Charlène a impresionat și la ceremonia militară, cât și la gala care a urmat pe seară.

Prințesa Charlène, apariție răvășitoare de Ziua Națională / Foto: GettyImages
Prințesa Charlène, apariție răvășitoare de Ziua Națională / Foto: GettyImages

Soția Prințului Albert a arătat senzațional de Ziua Națională a Principatului de Monaco. Relaxată, zâmbitoare și de-a dreptul strălucitoare, Prințesa Charlène a ales să poarte două ținute roșii.

Pe zi, pentru ziua aniversară a locului care i-a devenit casă în 2011, a purtat o ținută roșie adecvată temperaturilor mai scăzute din această perioadă, cizme înalte din piele întoarsă, un mantou evazat, cu revere largi și strâns în talie, pentru a complimenta silueta, mănuși și o pălăriuță rotundă, asemenea unui basc, cu o formă extrem de elegantă. Ca accesorii a ales cercei cu cristale și o discretă medalie prinsă de rever.

Prințesa Charlène, apariție răvășitoare de Ziua Națională

Pe seară, Prințesa Charlène a ales să poarte un look într-o frumoasă nuanță de roșu scarlet, a optat pentru o rochie lungă, cu mâneci ușor bufante, talia frumos marcată și o trenă aparentă, care îi dădea un aer cu adevărat elegant. Culoarea pantofilor cu toc și cea a ojei au fost identice cu ținuta, o creație semnată de designerul Didier Angelo, special brodată în spic cu mii de paiete pentru acest eveniment.

Reunind trei generații ale familiei regale, Prințul Albert și Prințesa Charlene au fost însoțiți la evenimentul de Ziua Națională de gemenii lor în vârstă de 8 ani, fiul Prințul Jacques și fiica Prințesa Gabriella, plus surorile lui Albert, Caroline, Prințesă de Hanovra și Prințesa Stephanie, potrivit tabloidului american People.

Ziua Națională a Principatului Monaco a început cu o slujbă solemnă la prima oră a dimineții, la care au participat 1.900 de invitați. Evenimentul anual din acest an a inclus, de asemenea, o reuniune a membrilor familiei regale la balconul roial.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
padure profimedia jpeg
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock
pod parva facebook jpg
euro valuta bani pixabay jpg
iqos jpg
judet din romania colaj pixabay jpg
datorii calculate la stat jpeg
1 cuptor cu microunde jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net