Pune aceste obiecte la intrarea în casă și vei avea noroc în viață și spor la bani. Alungi ghinionul și atragi lucrurile bune

Indiferent dacă ești superstițios sau nu, îți dorești puțin noroc în viața și în casa ta. Aceste obiecte promit să-ți umple casa cu fericire, sănătate și avere, așa că n-ar strica să le iei în considerare atunci când decorezi.

Care sunt obiectele aducătoare de noroc din casa ta Foto: Shutterstock
Care sunt obiectele aducătoare de noroc din casa ta Foto: Shutterstock

Ce rol are potcoava în casa ta 

Potcoava este un simbol folosit pe scară largă pentru a îndepărta vibrațiile rele din case. Se crede că absoarbe energiile pozitive și le neutralizează pe cele negative, scrie ego.ro. Forma sa este, de asemenea, asociată cu fertilitatea și norocul. Fierul, materialul cu care sunt forjate potcoavele, este legat de putere și rezistență. Pentru a profita la maximum de atributele potcoavei, se recomandă ca aceasta să fi fost folosită anterior de un cal. Poți să cauți unul pe câmp sau oriunde crezi că poți găsi unul.

Cuarțul colorat generează energii pozitive

Cuarțul colorat care reflectă lumina soarelui poate aduce armonie casei tale. Cuarțului cristalin conține apă, minerale și metale prețioase care generează energii pozitive. Aceste energii se amestecă cu cea a oamenilor care locuiesc în casă, creând un echilibru între corp, minte și spirit, care contribuie la bunăstarea generală. Când simți că există energii rele în casa ta, poți scufunda cuarțul într-un recipient cu apă sărată peste noapte sub lumina lunii. Acest lucru va reîncărca cuarțul cu vibrații bune, iar apoi îl puteți pune înapoi la locul său obișnuit.

Clopoțeii de vânt activează energia pozitivă din casă

Clopoțeii de vânt așezați în apropierea ușii de la intrare pot contribui la dispersarea energiilor negative și la aducerea armoniei. În funcție de materialele folosite și sunetul produs, clopoțeii de vânt pot activa fluxul energiei pozitive în casă.

Statuetele de broaște țestoase atrag norocul 

Broaștele țestoase sunt simboluri puternice în Feng Shui, aducând longevitate și stabilitate. Așază o statuetă de broască țestoasă la intrarea în casă, cu capul spre interior, pentru a atrage norocul și pentru a crea o fundație solidă pentru prosperitate.

Plante norocoase

În Feng Shui, plante precum bambusul, crizantema, orhideea, begonia și pachira sunt considerate norocoase. Ele aduc echilibru și vitalitate în locuință, dar și atrag banii și norocul. Trebuie amplasate în locuri luminoase și au nevoie de îngrijire pentru a-și menține energia pozitivă.

Obiectele din casa ta îți influențează norocul și energia

Obiectele din locuința fiecăruia reprezintă un simbol pentru cel care le-a achiziționat. Ele îi înfluențează norocul și energia, iar modul în care sunt amplasate creează sau nu un mediu armonios și prosper.

Cu ajutorul acestora și al instrucțiunilor privind amplasarea lor, fiecare își poate atinge obiectivele și poate trăi fericit și împlinit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
banda politie foto
image
image
image
image
image
image
farmacie baza jpeg
Canicula FOTO Shutterstock jpg
image png
ambulanta jpg
insolatie shutter 219110659 jpeg
canicula jpg
cirese jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net