Pune un pliculeț de ceai în toaletă, iar rezultatul te va uimi. Trucul la care tot mai multe gospodine apelează

Trucul pe care ar trebui să îl știe orice femeie! De ce trebuie să pui pliculețe de ceai în vasul unei toalete? Această metodă, la îndemâna oricui, și care te scapă de aruncatul banilor pe produsele chimice, face minuni în casă. 

Secretul pliculețelor de ceai în vasul de toaletă / Foto: Freepik
Secretul pliculețelor de ceai în vasul de toaletă / Foto: Freepik

Curățenia le dă de cap gospodinelor din lume. Dacă te-ai săturat de produsele din comerț, care nu te mai satisfac deloc, află că, există un mic truc incredibil care te va ajuta la curățarea toaletei. Chiar dacă te străduiești mereu să îndepărtezi petele, mirosul și impuritățile adunate de-a lungul timpului, nu scapi întotdeauna de aceste probleme. Însă, există o metodă eficientă prin care putem dezinfecta toate suprafețele și le putem împrospăta. Iată cum!

Pliculețele de ceai curăță vasul de toaletă

Există multe trucuri pe care probabil nu le cunoști, dar care ți-ar face viața mult mai ușoară. De exemplu, o gospodină, Andrea Jean Cleaning, a descoperit un truc incredibil prin care putem dezinfecta toate suprafețele și le putem împrospăta, și are legătură cu vasul de apă, atunci când tragem apa. Aceasta a lăsat câteva pliculețe cu ceai verde în acest loc, peste noapte, iar efectul s-a dovedit uluitor.  

Vasul de toaletă trebuie să fie mereu curat, doar că, petele, se dovedesc a fi imposibil de curățat, mirosul câteodată este neplăcut, iar impuritățile adunate de-a lungul timpului pot să pună pe oricine în impas. Dar, pliculețele de ceai, te vor scăpa de aceste probleme cât ai clipi! În loc să aruncați pliculețul la coșul de gunoi, data viitoare când veți savura o ceașcă de ceai, de ce nu l-ați folosi pentru curățenia din casă? Andrea Jean Cleaning le arată gospodinelor, pas cu pas, printr-un videoclip publicat pe platforma Youtube, cum pot folosi pliculețele de ceai pentru a curăța toaleta.

Astfel, introduse în vasul de apă, substanțele benefice din pliculețele de ceai verde se vor dilua în apa care va ajunge să spele vasul de toaletă și să curețe murdăria depusă pe suprafețele greu accesibile. Pe lângă faptul că o să faci economie, dacă le lași peste noapte, în vasul de toaletă, o să vezi că în baia ta nu vor mai exista probleme și niciodată nu o să te mai întorci la altă soluție chimică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net