Enel îl face vinovat pe Marius Manole pentru factura astronomică

Ultima actualizare:

Se îngroașă rândul vedetelor care sunt surprinse, în mod neplăcut, de facturile pe care trebuie să le plătescă pentru energia electrică. Marius Manole a primit o factură de aproximativ 7.000 de lei și și-a exprimat revolta în mediul online. Enel a furnizat, pentru Click!, un răspuns legat de nemulțumirea actorului. 

Sursă foto: Colaj Click!
Sursă foto: Colaj Click!

Marius Manole a dezvăluit prietenilor din mediul online că este nevoit să plătescă peste 7.000 de lei la curent. În luna august 2022 a primit o factură de regularizare, care a fost calculată în perioada decembrie 2020-august 2022, iar suma pe care trebuie să o scoată din conturi este una astronomică. Revoltat, Marius Manole a scris pe pagina personală de Facebook că are impresia că el este cel care plătește curentul pentru Casa Poporului, nu o banală locuință. 

Citește și: Marius Manole, factură colosală pentru energia electrică 

  „Mi-a venit factura de la Enel România. Eu cred că plătesc pentru Casa Poporului. 7000 kw .. Măi sa fie! Și nu e glumă”, a scris Marius Manole.  

Poziția oficială Enel referitor la factura pe care Marius Manole trebuie să o achite 

Enel a trimis redacției Click! un punct de vedere privind factura pe care Marius Manole este obligat să o achite. 

„Enel Energie Muntenia a emis pe numele domnului Marius Manole o factură de regularizare care reflectă consumul real înregistrat în perioada respectivă (28 decembrie 2020 - august 2022). În intervalul ianuarie 2021 – iulie 2022, nu s-au putut efectua citiri de contor, din cauza lipsei de acces la contor. Asigurăm toți clienții că verificăm modul de facturare și îl adaptăm continuu, astfel încât el să reflecte corect modificările legislative numeroase și la intervale scurte de timp în domeniul energiei. De asemenea, îndrumăm clienții să transmită lunar indexul lor de consum de energie și să asigure accesul la contor pentru citire, astfel încât facturarea să reflecte consumul lor real.”, este punctul de vedere al reprezentanților Enel. 

Vezi și: Mihai Șora a rămas mut de uimire când a văzut factura la curent 

În ultima perioadă, numeroase nume din showbiz s-au plâns de facturile imense pe care trebuie să le achite. Liviu Vârciu, Dorian Popa, Dana Budeanu, Dani Oțil, filosoful Mihai Șora sunt doar câteva dintre personalitățile care au fost surprinse neplăcut atunci când au deschis plicul care conținea factura de la Enel. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net