Reacția Monicăi Macovei, după accidentul de circulație. În ce stare este motociclistul lovit

Ultima actualizare:

Monica Macovei, 63 de ani, fostă ministră a Justiției și candidată la alegerile prezidențiale, a avut parte de o experiență traumatizantă, sâmbătă, 8 octombrie.

Un motociclist a ajuns, în stare gravă, la spital

Aflată la volanul mașinii personale, Monica Macovei a fost implicată într-un grav accident rutier, în județul Constanța. Fosta ministră a Justiției a avut o reacție, în mediul online, la finalul zilei, după ce în presă începuseră să apară diverse informații despre accident.

Vezi și: Monica Macovei, implicată într-un accident rutier grav!

Mulțumesc tuturor celor care v-ați gândit la mine. Astăzi am fost parte a unui accident rutier. Încep să îmi revin din starea de șoc. Conducând de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda mea și nu pe contrasens, un motociclist a intrat din plin in aripa stângă a mașinii, moment in care airbags s-au declanșat, cauciucul din stânga față s-a spart. Nu am pierdut controlul mașinii nici o secundă. Urmare a spargerii cauciucului din partea stânga față, mașina a mers încet spre stânga, oprindu-se într-un scuar mic, cu vegetație. Sper ca motociclistul sa își revină, de câteva ore încerc sa obțin informații despre starea lui”, a scris Monica Macovei pe pagina personală de Facebook, mulțumind, ulterior, în comentarii, prietenilor care i-au transmis mesaje, în privat.

Reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa au afirmat că starea bărbatului de 56 de ani, rănit în accidentul rutier de la Mangalia, este una gravă, fără a oferi alte detalii despre acesta, transmite News.ro

Citește și: Irinel Columbeanu, îndrăgostit de Monica Macovei: „Mă mai ajuta și cu cursurile, și cu copiatul’’

Conform reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, bărbatul a fost diagnosticat la faţa locului cu fractură deschisă la picior, fractură deschisă la mână şi traumatism toracic.

Sâmbătă 8 octombrie, în jurul orei 13.05, polițiștii rutieri au fost sesizați că pe DN 39, între municipiul Mangalia și localitatea 2 Mai, a avut loc un accident de circulație.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că impactul s-a produs între un autoturism, condus de o femeie, de 63 de ani, și o motocicletă, condusă de un bărbat de 56 de ani”, a transmis IPJ Constanța.

Nu rata nici: Legătura neştiută dintre Mihai Găinuşă şi Monica Macovei

Conform martorilor, femeia aflată la volanul autoturismului este Monica Macovei, fostă ministră a Justiției și fostă europarlamentară. Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net